tisdag, oktober 12, 2010

Längtar...

Satt och la upp en massa bilder från Skåne Crazy Tour 2010 i Facebook gruppen

Oj vad kul vi hade, absolut en av de bästa och roligaste evenemang/grejer jag gjorde i somras.
Massa nya vänner, roliga minnen och en underbar helg tillsammans med andra bilglada folk

Ni som inte följde med i fjor eller kom och mötte upp oss på någon av alla de stopp vi gjorde missade något riktigt kul, NI BARA MÅSTE följa med nästa år. det kommer bli roligare större och mer av allt.

Längtar redan, tills dess enjoy alla nya bilder, är nog ett par hundra bilder som kom upp.
Och den utlovade DVDn kommer snart.

Orkar inte....

Orkar inte lägga upp alla bilderna från helgen här också.
Ni kan se alla bilder från Minikalaset Michelle hade hos Sandra och annat som hände i helgen (och tidigare med för den delen) här

Dagens Android Tips


Idag tänkte jag tipsa om en HomeApp som jag själv blivit lite smått förälskad i, den fungerar lika bra på en större skärm såsom SonyEricsson X10 eller som jag som använder den på min SonyEricsson X10 MiniPro. nämligen LauncherPro
Anledningen att jag gillar den är att den är fortfarande fingervänlig, men jag kan ha t.ex. en skärm där jag lägger ut de appa jag oftast använder och sedan kan jag placera en eller flera widgettar på de övriga skärmarna.
Jag kan själv välja antalet skärmar jag vill ha och enkelt med ett drag med tummen flytta mig mellan skärmarna och fortfarande använda telefonen med 1 hand.
Längst ner på skärmen har man en ram med 5st snabbknappar till de vanligaste funktionerna såsom SMS, Telefonboken huvudmenyn mm, denna bar/docka följer med när jag skiftar mellan skärmara så denna kommer jag också alltid åt.
Givetvis kan jag även här byta ut vilka funktioner/appar som ska startas och ligga där.
Så dagens tips är denna HomeAppen som är SJUKT BRA.

Du har inte misslyckats förrän du gett upp

Citatet ovan har jag fått tänka på mer än en gång under den senaste sommaren, på väldigt många punkter, men det som inte dödar dig härdar dig säger dom ju och jag börjar nog bli hård som en sten då.
Men nu sista tiden har jag börjat känna att en sak efter en annan börjar komma tillrätta och att allt kommer bli bra, det kommer bli kanonbra till och med.
Det senaste beviset jag har på detta med att aldrig ge upp är inom Kyäni, jag la väldigt mycket tid på folk som pratade mycket och ville mycket men i princip inte gjorde så mycket, en del av det ansvaret låg på mig, jag var fortfarande ovan i rollen som ledare och sponsor. Men genom att jag har nu ändrat på mig och mitt förfarande jag har blivit bättre, för jag har själv förstått det här med att duplicera min sponsor, och min upline, och i detta fallet har jag den bästa både sponsor och upline man kan få i Kyäni!
och tack vare att jag inte gav upp trots att jag kämpat genom mycket mer än de flesta andra som gett upp sedan länge tillbaka, så ser jag nu idag en riktig tillväxt, jag börjar se resultat på mitt kämpande, och ett Momentum håller nu på att byggas upp, att känna detta och se detta ger mig massor med ny motivation och kämparkraft, och den uppåtgående spiralen har bara precis börjat.
Det är nu som allvaret börjar och nästa år kan jag skörda det jag nu sår i höst och vinter. 2011 är mitt år, och det kommer bli fantastiskt.
Men allt detta tack vare att jag ALDRIG GAV UPP.

no shit sherlock

Så nu kommer ni på att det kan vara bra att fråga patienterna om de röker, dricker och Inte motionerar.... och NU ser ni ett samband mellan dåliga matvanor och sjukdomar.

Detta har jag känt till i hela mitt liv, att om man äter bra, får i sig sina vitaminer och mineraler samt rör på sig så mår man bättre.
Det lärde min Mamma mig i varje fall.

Kan bara säga att med rätt kost, ett bra Multivitamin/antioxidant tillskott som är naturligt för kroppen att ta in och motion så lever man längre, mår bättre och blir piggare, det är ingen vetenskap anser jag och något som man lär sina barn.....eller......?

Med Kyäni Sunrise får ni i varje fall de vitaminer, Mineraler och antioxidanter kroppen behöver, äter man sedan rätt också och vardagsmotionerar så lovar jag att ni kommer sen en stor förändring i hur ni mår!
http://www.lifestyle4you.se