tisdag, december 21, 2010

God Jul / Merry X-Mas Everyone

Vill härmed passa på att Önska alla mina läsare en riktigt god jul!
Ät nu mer än ni borde, Lev bättre än ni kan, och ta hand om era nära och kära.
Njut av Julen nu och skippa julstressen, passa på att varva ner ett par dagar nu och bara vara.
Men ta också den sista veckan nu på året och blicka tillbaka på allt som varit, och lägg upp era mål för vad ni vill åstadkomma och vart ni vill komma i era liv under 2011.

så från oss alla (Mig och Michelle) till er alla, EN RIKTIGT GOD JUL.

Saknar arbetsmotivation

Det är inte kul längre att gå till jobb, känner inte den där arbetsglädjen och motivationen som jag hade för bara nått år sedan.
Då älskade jag att gå till jobb, trivdes väldigt bra med både mina arbetsuppgitfter och mina kollegor, kände verkligen att jag trivdes.
Men nu och sedan ganska länge tillbaka så har allt det helt försvunnit, och nu de senaste veckorna så har det mer varit en pina att släpa mig ur sängen, köra de 40 minutrarna (4,2mil) till jobb sitta där i 8 timmar och sen 40 minuter hem igen.
känns som jag gjort vad jag ska där nu.
Så det mål jag länge funderat på har nu verkligen fått vatten på kvarnen, går det som jag vill så blir nästa år mitt sista år på SonyEricsson, efter det så blir det Kyäni på heltid!
Då kan jag sova tills jag vaknar på morgonen, jobba där jag känner för att jobba, och där jag behövs och gör någon skillnad, där jag faktiskt hjälper andra att uppfylla deras drömmar också.
1 år till.....