onsdag, september 23, 2009

1h20min

Det är så lång tid det är kvar tills visningen!
Blev ju uppringd igår kl 17 av mäklaren som undrade om vi kunde ha en visning idag kl 17, givetvis sa jag som själv var på väg till Malmö för att hålla 2st Kortpresentationer.
var hemma vid halv 7 på kvällen så det var bara att sätta igång med städningen.
Tur var väl att jag hållt det rent och snyggt hela tiden där hemma så det var ganska enkelt att fixa till.
Var mest lite finputsande, och avtorkande satt upp min nya TV bänk och fåtölj så nu ser det ut som en TV hörna igen på ovanvåningen, bäddade Michelles säng och hängde undan Tvätten jag tvättat dagen innan.
Så allt ska se bra ut till visningen, bortsett från de saker som vi fortfarande håller på att fixa.
En plåtslagare hade inte varit fel t.ex. samt toadörren på ovanvåningen måste fixas och trappräcket på plats.
Trädgården kommer jag itne göra alltför mycket i nu när vi gått ner så mycket i priset på huset.

Egna resultat/effekter

Man läser överallt att blåbär ska vara bra för än det ena än det andra.
Jag har själv nu druckit Kyäni Sunrise i 1 månads tid och det jag märkt, och som jag tror berör på dessa morgonshots är.
Jag är Piggare på kvällarna, sitter inte och halvsover i bilen på vägen hem, och trots att jag normalt inte somnar förän 12 halv 1 på nätterna så är jag inte lika trött och disträ som jag varit tidigare.
Jag har fått en grymmare matsmälltning än vad jag hade tidigare, jag äter som vanligt, men jag blir snabbare hungrig igen, känns som jag förbränner maten snabbare som jag äter, och min mage har inte varit lika orolig längre.
Jag har även ett exem på min bröstkort, det har inte gått ner ännu, men det har slutat klia i varje fall vilket är himla skönt.

aktiva kvällar

Har börjat hända så mycket på mina kvällar att jag börjat missa rent rudementära saker.
Som att ställa mitt alarm, detta har medfört att jag minst 1 gång i veckan nu sista tiden har "försovit" mig.
Försova sig för mig innebär att jag inte är på jobb 20 över sju utan snarare kl 8 så fortfarande bland de första på kontoret :) men en anledning kan vara att jag byter mjukvara så ofta i telefonen att trots att jag ställer in att den ska ringa samma tid varje dag, så glömmer jag detta efter att bytt mjukvara och den blivit nollställd så att säga.
Lite jobbigt är det, men ganska skönt att sova lite längre också!

Men jag trivs med mitt liv just nu, det känns bra, det flyter på bra, och jag är lycklig, visst ibland saknar jag någon som kryper upp till mig när jag ser en film, eller någon att laga middag till.
Men jag har ju detta varannan vecka, då har jag ju min Prinsessa!