fredag, september 16, 2011

an Era has come to an end

Som ni antagligen märkt är jag inte lika aktiv på denna bloggen längre.
Dels är jag ju som ni vet inte längre Singelpappan :)
men framför allt så tas min tid upp väldigt mycket av att bygga min Kyäni Business som nu rullar på riktigt bra, jag ser en ökning av min inkomst i princip från månad till månad!
Vidare så får Michelle mer och mer av min tid, samt att jag mår väldigt väldigt bra just nu
Denna bloggen hjälpte mig att få skriva av mig mina tankar, och funderingar när saker och ting inte gick så bra, blev lite av en terapi blogg.
En grej som jag upptäckt med just det var att när det var som jobbigast och jag hade det som absolut jävligast så hade jag massa läsare, men efterhand som mitt liv blev bättre så minskade läsarskaran.
De inlägg som flest personer läser är de inlägg där jag mår dåligt.... är det så att alla andra gottar sig i sina medmänniskors lidande, det är dåligheter vi vill läsa, men bra saker skiter vi i.... är det för att få oss själva att må bättre.
Själv kan jag ärligt säga att folk som bara gnäller och mår dåligt klarar jag inte av att läsa, utan jag läser helre och gratulerar de som gör något åt sin situation, de som lyckas...
nog om det
Jag vill med detta inlägg tacka för mig här på singelpappan bloggen, kanske jag kommer tillbaka en dag, med denna eller någon annan blogg.
Tack för dessa året, hoppas vi ses igen
och ni kan ALLTID nå mig via tommy.borglin@gmail.com eller leta upp Tommy Borglin på Facebook / Google+

Live Long and Prosper.