onsdag, juni 09, 2010

Lifestyle HomeParty

Ett Lifestyle homeparty kanske,
det är grymt kul, socialt och man får lära sig massor, samtidigt som man i lugn miljö får lyssna på det jag vill komma och berätta och visa.
Låter det intressant, varför inte dra ihopa några vänner eller vänninnor och bjuda hem mig, jag tar med mig allt som behövs.
Och det bästa av allt jag kommer inte ha med mig en massa saker att sälja, utan jag vill bara berätta om en ett fantastisk företag, och 3st fantastiska produkter.
Hör av dig om du är nyfiken, det skadar ju inte att lyssna, och om inte annat så får du och dina vänner/vänninor ha en trevlig kväll tillsammans sen.
Tommy.borglin@gmail.com

Vänner

Det är i tuffa tider som man märker vilka som är ens riktiga vänner sägs det.
och det är oftast dom som visar sig när man verkligen behöver dom, många gånger när man inte ens vet det själv att man behöver dom så kommer dom fram.
En riktig vän är inte rädd för att säga sanningen till en oavsett om de vet att den kan vara tuff att höra, en riktig vän stryker dig inte bara medhårs när det gynnar dom själva, utan dom finns där oavsett, i vått och i torrt.
En riktig vän kan vara borta i flera år, men när man träffas så är det som man aldrig varit ifrån varandra.
Dom ringer inte bara när de själva behöver något utan de hör även av sig bara för att prata, eller för att kolla hur det är.
man vet att man kan komma till dom oavsett tid på dygnet, oavsett tid på året, och oavsett vad det gäller, och man kan lita på att dom finns där, hur tufft det än är för dom.
Hittar men en sådan här vän eller ett par stycken så ska man vörda dom och vara en äkta vän tillbaka.

ännu en sömnlös natt...


Ännu en sömnlös natt pga huset.
Kan inte somna bara ligger och tänker på allt som har med huset att göra, kommer snart få magsår, försöker verka oberörd men det är jag egentligen inte.
Vi fick igår veta att om vi inte fixar 100% av alla de sakerna på tillägs kontraktet så får vi inte en krona tillbaka av de 100'000kr som de har innestående.
Och vi kan fixa nästan allt, om jag bara får svar från syrran när de kan hjälpa mig, då vi bara har 2,5 veckor kvar på oss.
Men jag orkar inte tjata på de som säger att de vill hjälpa mig, så det verkar inte hinnas fixas i tid,
Jag måste boka besiktning också, och sen har vi de saker som rörvikshust hade 2 månader på sig, men som de fortfarande inte gjort, och Vi får inga svar.
Men det värsta är de fel som min far gjort, det är 3st felmonterade brunnar som tydligen inte utan att riva upp golv i badrummen går att fixa.
så där skiter det sig, jag är maktlös, för många utomstående som jag måste lite på.
Snart litar jag inte på någon mer för ingen verkar vilja göra det de säger att de ska... men det känns som alla bara säger att de ska men sen skiter i mig.
Hur mycket ska man orka? när slutar man lita på till och med sin släkt och sina vänner. finns det en gräns?
men jag får nog inse att de 100'000kr är ytterliggare en dyrköpt läxa min far har lärt mig.