söndag, februari 01, 2009

Dadadada

En söndag som en måndag!

Japp, blev som sagt ingen tävling eller träning igår, utan stack in till Malmö med Michelle på förmiddagen och träffade Kenneth och Stephanie, stack ut och tog en fika med stephanie, var kanontrevligt och kul att träffa henne igen, vi snackade ett par timmar medans vi fikade. och gick och kollade i leksaks affären, för att roa michelle.
Sen stack jag hem, var sjukt trött hela eftermiddagen men begav mig ändå ner till Valen för att se om jag kunde spendera lite av mina födelsedags pengar, hittade inget kul alls, mer än att de har utförsäljning av skidkläder, så funderar starkt på ett par nya nu när vi snart ska på skidsemester :-)
väl hemma blev det Pizza, och serier på projectorn, medans Sandra och Michelle åkte in till Sandras Mamma och åt mat.
skönt att ha huset själv en stund, längtar såååååå till mitt eget ställe att få rå om mig själv, inte behöva ta hänsyn till och bo med någon annan!
Bara jag jag jag och Michelle!
Idag var det som sagt söndag, men kunde lika gärna varit Måndag, har jobbat som en normal dag, vi har så mycket att göra, så för att hinna få ut alla project i tid så gick vi alla in idag, och plockade in Manpower också!
var i och för sig rätt skönt på kontoret, när det inte var några andra som drog i en utan bara vi som gjorde det vi skulle utan avbrott!
imorgon tar det fart ordentligt igen!
nu är jag hemma, vet inte riktigt vad jag ska göra, är ganska trött så det blir nog slappa och göra ingenting lutar det åt...men men vi får väl se!