lördag, september 26, 2009

Bloggläsning

Har upptäckt en tydlig trend hos mina läsare, ni läser nästan bara min blogg på vardagar. På helgerna så går min besöksstatistik kraftigt ner, är det så att ni har tråkigt på jobb och min blogg är ett kort tidsfördriv, eller är ni folk som på helgerna har annat för er än att hänga framför datorn?
Intressant tanke det där, berätta gärna när ni läser min blogg och varför ni kommer tillbaka till den, gärna även ni som jag inte vet vem ni är.
Ha nu oavsett vad ni gör en underbar helg, snart ska jag dra!

Kontraster

Satt precis och läste Sandras blogg, mitt i stressen har hon upptäckt att Camillas fest börjar kl 17 så nu förlorade hon 1-2 timmar som hon trodde hon hade ;)
Själv så sitter jag färdigklädd i kostym sedan 20 minuter och bara betar av tiden tills jag ska gå, tar ett glas rött och slappar lite, läser lite bloggar, kollar i en tidning, kollar lite mer kläder!

Kläder

Skulle behöva köpa lite nya kläder till mig själv!
Hittade i en tidning en jacka jag gillade från Fox, finns att hitta på http://www.iceman.semassa snygga kläder och skor hade dom där, blir kanske en beställning därifrån sen när alla räkningar är betalda.
Kanske dags att få hem mitt Blåbärs Mastercard och se till att det trillar in pengar på det!
http://www.iceman.se/start.asp?task=klader&clothes_id=2099&ypos=pos15#pageTop
det är en av jackorna jag gillade i varje fall!

Ingen som väckte mig..

Nej idag hade jag sovmorgon det var ingen som väckte mig, ingen att busa med i sängen, ingen som höll mig sällskap till frukosten.
Det var i och för sig skönt att sova tills jag vaknade, men ändå, jag saknar min Chellie!
Sen har jag hunnit, prata med Telia, och fixa så nu har vi TV i huset, sjukt många barnprograms kanaler, inte bra för michelle :)
Sen har jag varit på alla mäns lekland, Clas Olsson där köpte jag tangentbord och Mus till michelles dator, så nästa vecka ska hon få bygga färdigt den och installera windows på den mm.
Jag har köpt present till Camilla, jag har bloggat på min Kyäni blogg om blåbär.
och hunnit prata en massa i telefon!
vad ska jag göra resten av dagen, jag ska försöka få till ett KP eller 2 kolla med Patrik om vi ska köra HP idag.
stryka min skjorta till kostymen, ja jag tänker ha kostym idag, för att jag känner för det, det är ju faktiskt en 30års fest jag ska på, lite stil ska jag komma i!
även leta upp mina manchetknappar mm och allt annat som ska hinnas med till kl 17 ikväll!
men nu e det lunchdags i varje fall!