fredag, december 18, 2009

Pulkaåkning

Jag vill ut och åka pulka....
hoppas snön håller i sig tills jag har Michelle, för jag vill ut och åka pulka och busa i snön med henne!
Kasta snöboll och bara ha kul!

Jag kan inte hålla käften längre!

Jag har länge undvikit att skriva om alla de effekter och erfarenheter jag kommit över, hört och märkt av själv av Kyänis produkter, av den enkla enledningen att många låter för bra för att vara sanna.
Men nu kan jag inte hålla käften längre, för produkterna är så bra.
Själv har jag fortfarande inte blivit förkyld alls, jag är normalt förkyld, snuvig och snorig.
Men jag kan fortfarande trots att vi är inne i december andas genom min näsa, visst har jag känt av förkylningssymptom men de har aldrig brutit ut, utan snarare försvunnit.
Jag var i helgen hemma hos en ny distributör, och där var så dammigt, och de hade Katt som sprang runt, normalt så när jag kommer i kontakt med andras katter så börjar mina ögon klia och näsan med för den delen, men jag kände INGENTING!
Jag är märkbart piggare på morgnarna, och kvällarna.

Kagge en vän till mig är rent förälskad i vår produkt som heter BodyFX, han märker av när han tar den att han blir märkbart piggare! men det bästa berättade han igår, hans son hade sprungit in i ett bord och slagit huvudet och hade en stor bula med tillhörande blåmärke, han smorde in bulan med BodyFX och gav även sonen ett par droppar, och på ett par timmar var bulan borta, och redan på morgonen dagen efter så var blåmärket borta.
Det är som så att BodyFX är inget magiskt, utan den hjälper till att transportera näringämnen i blodet, få blodkärlen att slappna av och transportera mer blodkroppar och därmet syre genom det, detta gör att det hjälper till att läka kroppen!

Lena en annan vän till mig, hade för ett par månader sedan stora problem med sin mage, och bajsade blod bl.a. Läkarna hade problem att hitta problemet och vad de skulle göra åt saken, samtidigt som detta så kom hon i kontakt med vår Sunrise produkt, (blåbärspåsen) och efter ett par dagar med denna så var hon märkbart bättre i magen, den hade stabiliserats sig.
Och hennes dotter hade svåra problem med sin rygg för en vecka sedan, det gjorde ont när hon la sig ner, så Lena provade att smörja den med BodyFX produkten, och bara en timme senare sa dottern själv att hon kände inte av smärtan längre!

Detta låter allt nästan för bra, eller som hittepå, men jag lovar, det är det inte.
oavsett vad ni tycker om min affärside som jag jobbar med, men Produkterna i sig kan ni inte kasta bort utan att prova dom!
Detta är historier från riktiga människor, detta är inte TV reklam som är gjord för att ni i en butik ska välja den produkten istället för en annan, där vi betalat 100'000tals kronor för att få det att se bra ut!

Jag kan bara säga, prova själv och ni kommer bli förvånade!
Ni har ju desutom 30Dagars full retur med pengarna tillbaka. även om ni gjort slut p innehållet!

Flirtad med?

igår var jag som varje Torsdag på Hotel Ibis i malmö, jag var där redan vid 5 på eftermiddagen eftersom jag kör direkt dit efter jobb!
Så då kan jag lika bra börja sätta upp AP rummet, förbereda bokbord, produktbord, sätta upp projektorn mm mm
Men detta går nu ganska snabbt eftersom man är AP van så att säga!
Så efteråt går jag ner ringer lite samtal och kollar lite saker med tjejen i receptionen.
Väldigt trevlig tjej för den delen, sen går jag bort till baren, då står ett par av personalen där och snackar, så ser jag receptions tjejen komma ditåt, och när jag frågar efter en kopp te så går hon förbi bar personalen och säger att hon kan hjälpa mig, med lite skämt och småskratt så får jag mitt te. och vid frågan om jag vill ha Mjölk eller socker så frågar hon även om jag vill ha Honung i, lite förvånad över att de har honung så säger jag att det är precis vad jag vill ha (eftersom jag hemma föredrar honung framför socker i teet)
Ställer frågan hur mkt vill hon ha av mig för Teet, och tar fram min plånbok.
Men istället för att säga 20Kr (som de brukar säga när jag köper en kopp te) så säger hon, Du kan få det gratis av mig, om jag får din epost ;)??
sen erbjuder hon mig att bli Ibis medlem, och då får jag mitt te gratis alltid där och rabbat när jag äter där eller hyr rum så klart.

Anledningen till att jag tror att hon småflirtade här var så enkelt att jag har ju varit här nu X antal gånger och det normala är alltid att de tar betalt och sen säger de inte mer punkt slut!
så nu kan det ha varit jag som hoppades att det var flirt, för jag var redan på så strålande humör, eller så var hon bara väldigt kundfocuserad i sitt jobb där, eller ny på jobbet :)
men jag tolkar det som lite flirt och en egoboost!

2009 an odysey

Är det mer än jag som nu när det är 2 veckor kvar av året börjat fundera över vad har egentligen hänt, vad har jag gjort under året.
Vart har mitt liv tagit mig, vilka vägval har jag gjort, vilka människor har jag träffat.
Har jag gjort tillräckligt? finns det något jag kan göra bättre nästa år?
Många av dessa tankarna har jag börjat fundera på, sätta upp nya mål för 2010, vilka av mina mål 2009 har jag faktiskt genomfört och vad har jag bara låtit rinna ut i sanden trots att jag kunnat bli så mycke bättre?