söndag, april 25, 2010

Sparsam helg

I fredags skulle jag börja betala lite av mina utgifter eftersom lönen skulle ha kommit då, men när jag skulle betala med mitt kort så fick jag avslag för det fanns inga pengar på mitt konto.
Min första tanke var ju att de inte lyckats ändra mitt konto från Handelsbanken till Nordea, på HR avdelningen, så jag kontaktade dem och frågade vad som hänt.
Fick dock inget svar förän vid 14 tiden, dom säger att de inte lyckats sätta in min lön till mig. Då jag på Nordea har ett personkonto så ska inget clearing nummer behövas eller finnas.
Men jag kontaktar Tina på nordea, hon ger mig ett clearing nummer som man kan använda om det strular.
Kontaktar HR igen och ger dom de uppgifterna, blir uppringd en liten stund senare då de säger att det är försent för att de ska kunna göra en lönekörning, så jag får vänta tills på måndag då de kan försöka igen.
Så nu håller jag tummarna för att det lyckas, för mitt konto är tomt, mitt bensinkort är på sin limit, och tanken är tom så jag kommer nog till jobb men tveksamt om jag kommer hem utan att kunna tanka.
sen så ska mina lån mm dras natten mellan måndag och tisdag, så jag behöver verkligen min lön.

Kyäni

Tocotrienoler och E-Vitaminer


E-vitamin är nog den mest centrala antioxidanten. Det minskar risken för blodproppar i hjärtat och slaganfall (och det är helt fel att det ger hjärnblödning), motverkar inflammation, håller huden ung och minskar risken för prostatacancer. Det är inte bara en enskild vitamin, utan en familj av tocoferoler och tocotrienoler. Där tocoferolerna motverkar oxidering av blodfettet, kan tocotrienolerna "städa upp" i de förkalkade pulsådrorna, t ex i halspulsådern. I en undersökning, vid vilken man i fyra år gav tocotrienol respektive placebo och följde patienternas halspulsåder med ultraljud-scanning, visade det sig att 94% av de patienter som fick tocotrienoler, fick det bättre eller blev stabiliserade, medan ingen ur kontrollergruppen fick det bättre och hälften fick det sämre. Tocotrienolerna verkar också kunna vara ett kraftigt vapen mot östrogenpositiva och östrogennegativa bröstcancerceller. Huden älskar också tocotrienoler. E-vitamin är också mycket viktigt för immunfunktionen. Denna försämras med åldern men E-vitamin kan förstärka den igen.
Hjärnan är speciellt utsatt för angrepp av fria radikaler på grund av stor blodgenomströmning och ett stort fettinnehåll. Hos Alzheimer-patienter finner man vanligtvis en större oxidation av fettet i hjärnan än hos normala och denna oxidering kan minskas med E-vitamin. I en studie, där man gav 341 patienter med tidig Alzheimer antingen det nya läkemedlet Selegilin, 2000 enheter E-vitamin dagligen, både seligilin och E-vitamin, eller placebo, visade att risken för utvecklande av Alzheimer var 53% mindre i den grupp som bara fick E-vitamin, 43% mindre i läkemedelsgruppen och 31% i gruppen som fick båda delar, jämfört med placebogruppen. E-vitamin endast verkade alltså bäst.
Informationen kommer från http://www.vitaviva-info.com/sv/content/view/full/1834

Och Kyäni Sunset är fullt av Tocotrienoler, dvs en av de absolut bästa E-Vitaminerna och tillråga på allt är det helt naturliga, dvs inte kemiskt framställda som de vanliga billiga ni hittar i hälsokost och mataffärerna.

4 Punkter

Skriv ner och titta på varje dag! och kämpa emot.

1. Hur mycket ska du ha tjänat på Kyäni till sista December
- 350'000Kr
2. Vilken är nästa Pin och när ska du ha nått den
- Pearl den 24 maj
3. Hur stor organisation ska du ha med dig till nästa stora event.
- 100 Personer
4. Ett resmål du vill ta med någon speciell till
- Las Vegas

Coach Tim Storey


Vilken människa, vilken motivator, vilken Coach.
Han är helt otrolig, jag förstår att personer som Stallone, Schwarznegger Robert Dawny Jr mf mf har honom som LifeCoach.
Han var med på vårt event igår i göteborg och körde 2 sessioner med coaching, motivering, och vilka nycklar, vilka ögon öppnare han gav.
Han är en av mina absoluta favoriter av alla de coacher jag lyssnat på, han levererar så otroligt mycket energi. och berör en och får en att tänka!

  1. Get Clear
  2. Get Certain
  3. Get Exited
  4. Get Focused
  5. Get Commited
  6. Get Smart
  7. Get Momentum

Problem eller lösning?

Är du en sådan som hittar ett problem i varje lösning, eller som hittar en lösning i varje problem.
En sådan som när någon ger ett förslag på en lösning, så kommer ni med nästa problem, eller en som när något känns jobbigt så kommer ni med en lösning på det?