onsdag, september 29, 2010

Det är onsdag idag....

Vid frukost bordet imorse

M: Pappa, vad är det för dag idag
Jag: Det är onsdag
M: Då är vi lediga
Jag: Nej det är skola för dig och jag ska till jobb idag

och då ser jag hur hon är väldigt nära gråt

M: Men men du sa ju igår att vi skulle vara lediga idag....
Jag: Men kära älskling, drömde du det för det har jag ju inte sagt
M: havlgråtandes mmmmm gjorde jag

Helt förstörd för det hade antagligen kännts så verkligt för henne och något som hon verkligen ville, tårarna bara rann nerför hennes kinder.
Fanns ju inte mer att göra än ta henne i knäet och trösta henne.

Höstfest igår

Igår var det Höstfest på fritids där Michelle börjae nu i höstas.
Och vi har ju blivit lite bortskämda med hur bra och välorganiserat allting varit på Högalids Förskola där hon gått tidigare, så sagt och gjort jag stack in via bankomaten och tog ut 200Kr vilket är den summa jag är van vid att det går åt på Sommarfesterna som varit där.
Upp till Fritids och letade upp Michelle.
Hon fick visa mig runt på skolan och först in till gympasalen där vi skulle kasta pil, kasta rispåse, och banka sönder potatis.
Givetvis så slog jag det dåvarande rekordet i pilkastningen, (givetvis var det ren tur tror jag) Banka potatis tyckte Michelle var klart roligast så det blev nog 3 eller 4 rundor med det.
Sen gick vi och fikade lite, och sen var allting klart, så 20 minuter högst och 50Kr fattigare så var vi rätt nöjda. Men Michelle lekte av sig lite med Minja och Felicia som också var där, och sen fick vi fördriva tiden bäst vi kunde, jag hade ju räknat med 2 timmar där innan jag skulle sticka till Lödde.