söndag, september 05, 2010

Bättre Livstil


Vem önskar sig inte en bättre hälsa, bättre livstil, istället för en arbetsstil.
Jag önskar det i varje fall, nu är det Söndag kväll igen, imorgon är det återigen dags att stiga upp tidigt på morgonen, släpa sig iväg till jobb och slita en hel dag, många timmar som man kanske kunnat använda till något mer produktivt, något roligare, håller ni inte med!
tänk om man istället hade kunnat sticka iväg träffa lite vänner och andra framgångsrika personer, sitta och ta en kopp kaffe snacka och snacka lite.
Glida iväg till ett köpcentra, fyllt på garderoben lite, eller om det nu är något annat man vill ha!
köpt en bra bok med sig hem, lagt sig i hängmattan och plöjt ett par kapitel, sen när alla andra är på väg hem från jobb, mött upp ett par som också önskar sig en lifstil, visat dom en underbar möjlighet, och sen hjälpt dom till samma liv som man själv har med lite slit och möda fått ihopa.
I mina öron låter detta helt underbart! någon som vill med på resan?

Delad vårdnad och banken!

jag har skrivit om detta tidigare, och idag råkade vi ut för det igen, och jag tycker det är skitsjukt.
Då jag har delad vårdnad med Sandra om Michelle, så måste hon skriva på eller vara inblandad i alla bankärenden som har med Michelle att göra. Det funkar ju bra med mig och Sandra, men jag tycker ändå det är korkat att alla pengar eller konton, eller sparsätt som JAG gör till / åt Michelle har Sandra fullständig inblick i.
och skulle jag gå bort, så är ju Michelle min arvtagare, men det är tills Michelle är 18år som Sandra får alla mina tillgångar, och full befogenhet över det, vilket kan sluta med att Michelle går lottlös ur det hela, trots att det är hon som ska få det.
Nu spelar detta inte så stor roll mellan mig och Sandra, då jag litar på henne till 100% att hon gör det som är bäst för Michelle!
Men i ett fall som för min Syrra och Patrik som hennes ex heter som hon har Sarah tillsammans med, så är det en helt annan femma!
Varför ska det vara så här, även om jag skulle skriva ett testamente, där allt ska gå till Michelle så ändrar det inte ett dyft i denna situation.
Anledningen att vi träffade på det idag igen, var att alla barn fick öppna ett kulkonto på Skurups sparbank och fick då 100Kr insatta på detta kontot av banken! och när vi fyllde i allt detta så behövs våra respektives namnteckningar, så papper kommer skickas hem till dem också! likaså får de full tillgång till dessa konton.

Ystad Djurpark

Haft en underbart mysig dag idag i Ystad Djurpark.
Skurups sparbank hade något jippo där och Mamma hade fått biljetter billigt dit.
Så jag Michelle, Syrran, Anders, Sarah, Alvin och några vänner till Syrran och Anders var där, vi fikade, kollade djuren och så var där något pirat uppträdande, samt att alla barn som skrev in sig och skaffade konto i Skurups Sparbank (Swebank) fick 100Kr av Banken insatta på kontot. så det var ju bara att fixa konto där med till Michelle, sen får den 100lappen stå där och gro år efter år ;)

Här kommer lite bilder (Och som vanligt så är de i helt fel ordning, första bilden är unders)

Anders Leker med Sin IPhone som han fick av mig som tack för all hjälp med huset
Alvin Sitter och leker medans vi andra fikar
Michelle med en enorm Chokladbulle!
Pirat showen på Ystad Djurpark
Michelle ansiktsmålad, givetvis som en hund
Sara målad med en Fjäril, och Michelle som Hund.
I väntan på Ansiktsmålningen, tjejerna stod duktiga i kön själva hela tiden.
Ponyridningen var självklar, Här Michelle på Ponyn
Sarah gör sig redo för Ponyridning.

Allt som allt en underbar och mysig dag i Ystad!
(Alla bilder tagna med min SonyEricsson X10 Mini)