onsdag, mars 23, 2011

LG Optimus 2X

Intressant test.

har blivit anmäld som testare av LG Optimus 2X, LGs nya android mobil
kan bli kul att jämföra då jag endast använder SonyEricsson normalt.
och med tanke på att jag har 2st mobiler konstant så kan man enkelt se och jämföra dem mot varandra i hur de beter sig, fungerar och hur man trivs med dom.

mer om hur det går skriver jag om här senare, men för tillfället kan ni kolla in på denna filmsnutten.



vill du själv ansöka om att bli testpilot hos smartson så klicka på denna länken
http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/

what you put into your ear will start to grow

Citatet på detta inlägget är taget av en fantastisk utbildare som heter Bob Harison.
får ni chansen så ska ni definitivt lyssna på honom, jag har själv flertalet CD och kassetband med hans utbildningar.

Men tillbaka till vad jag menar med detta citat.
Det du lyssnar på dagligen kommer att fastna i ditt undermedvetna, så var lite restriktiv med vad du låter komma in i dina öron.
Lyssnar man mycket på musik, som jag gör t.ex. så tänk efter lite, vad sjunger dom, vad handlar texterna om, för även om du inte tänker på det direkt, så ditt undermedvetna tar upp allting.
så för min egen del är jag restriktiv med vilken sorts musik som jag vill lyssna på, det ska vara musik som gör mig glad, som har ett positivt budskap, gör mig inget om det är lite smörit, för jag låter helre något romantiskt eller kärleksfullt komma in och fylla min dag än texter om mord, självmord, jag e så deppit... mm

Samma sak kommer till barnuppfostran, tänk på att era barn tar efter er och vad ni gör säger och lyssnar på.
ett barn får höra ordet NEJ mer än 4x så ofta som ordet ja. eller om ni alltid säger till era barn att dom är slarviga, dumma, lata eller vad det nu må vara, då kommer de också bli det! för ni säger ju att dom är det och då måste det ju vara så.
försök istället vända på resonemanget och använd positivt laddade ord, beröm dom för de små sakerna och ge positiv feedback på hur de kan bättra det andra, säg inte hela tiden vad de gör fel, försök istället säga vad de kan göra bättre, det är en jätte skillnad.

och slutligen, de må kanske för många vara konstigt, skumt, märkligt, men jag rekomenderar er att sätt på något positivt utvecklande i er CD spelare på kvällen innan ni ska gå och lägga er, låt det sitta i under natten för ert undermedvetande kommer fånga upp det de hör även när du sover.