torsdag, april 09, 2009

har så många tankar

vet inte hur jag ska få ut dom, vet inte hur jag ska sätta ord på dom just nu, mycket som rör sig i mitt lilla röriga huvud för tillfället.
Saker jag vill, saker som händer, saker som jag vill ska hända, saker som borde hända, ja jag tror ni hänger med på hur jag menar :-)

Idag har jag ivarje fall varit jätte duktig ikväll, jag har grillat hamburgare på en fusk engångs grill, gick snabbast så! men den var nog för gammal, så fick eftersteka dom ändå hehe.
efter det så bytte jag om och gick ut och började gräva bort jord från vår ENORMA jordhög på tomten, då kanske ni undrar varför har vi en jordhög på vår tomt? jo det är så att när man bygger hus så måste de först gräva upp för att kunna göra grunden, den högen har vi kvar! det är ett antal TON med jord som ligger där och ser tråkig ut och gör vårt hus svårsålt.

Och vi vill bara få sålt det så vi båda kan gå vidare med nya liv, just nu så står man och stampar där man var innan lite granna känns det som, det tär ibland, ibland funkar det, men det är inte bra!

när solen väl började gå ner bakom huset så gick jag in tog ett skönt bad i bubbelbadkaret för att mjuka upp mina muskler då jag känner att jag redan nu börjar få ont i korsryggen! men det går nog över.

Imorgon ser jag verkligen fram emot, då ska jag på KATA läger så jag kan påbörja min väg mot det svarta bältet i judo! det har jag velat i 15 år, men inte kommit till att göra det, men nu är målet att innan nyår ska jag gradera.

Sommaren innebär

Grilla.....
Grillen är igång, ölen på kylning och magen kurrar!

Min dotters logik

Michelle kom precis ner till mig och denna dialog hade vi då!

M: Pappa får jag smaka en av dina halstabletter
J: Nej där är inte så många kvar och jag behöver dom för jag har ont i halsen
M: Jag ska bara räkna dom
M: (efter att ha räknat dom) Där är 2st kvar pappa en till dig och en till mig, snälla kan vi inte göra så snäääääääääälla

Ja vad svarar man på det, det stämmer ju där var ju vars en

så ni kan ju gissa hur det slutade, jag sitter i varje fall med en halstablett i munnen just nu!

Jag undrar över en sak

Varför är det så att när barn leker så förställer de alltid rösten, och det byter till och med dialekt, som när Michelle leker antingen själv eller någon rollspels lek så blir det alltid en Lite stockholmks förställd dialekt.
Ganska kul faktiskt men man undrar ju hur det är så och varför just både röst och dialekt!

argh

Tur att jag är på så gott humör och att jag bestämt mig för att inte bli på dåligt humör.
Men lite irriterad blir man när man får höra att sotarn inte kunde provtrycka och godkänna skorstenen för den tydlingen inte var klar ändå! det är väl ok, bara en dyr läxa!
men jag ska inte låta detta gå på mig, utan jag ska fortsätta må bra och ha en trevlig påsk
ska ju skotta jord halva påsken och andra halvan är redan fullbokad!
Imorgon blir det kristianstad för att gå på ett KATA läger, ska ta mitt svarta bälte innan nyår har jag bestämt mig för, och då är det på tiden att bruka alvar!
Sen på Söndag så är det ELMIA Custom Motor show i Jönköping, en av årets viktigate och största bilmässor
På söndag så ska det skyfflas mer jord och sen är det SCC Möte på kvällen och sen är jag eventuellt bjuden på en trevlig kväll, som jag väldigt gärna vill gå på om jag kan lösa det logistiskt
måndag blir ytterliggare jordskyfflande i massor!

sen är nog påsken över för min del!

Butterfly effect

Jag är i tron att allt händer av en anledning, allt som sker sker för att någon eller något har satt igång en rörelse (hmm varför låter vissa saker så mkt bättre på engelska) Som ett misstag kan leda till nya vänner, ett litet ord kan leda till stora konsekvenser.
Allt som händer händer av en anledning, och man får aldrig en andra chans att fånga dagen!
Som inatt till exempel, jag skulle bara skriva en kommentar på en nyfunnen väns status, och det slutade med en 1timmes lång chat om nästan inget vettigt alls, men det var inte det som gjorde att man stannade, utan det var det trevliga sällskapet, att lära känna en ny trevlig tjej!
som om jag inte begått ett misstag för 1 månad sedan inte hade haft en aning alls om vem hon var, eller hade jag det kanske, var kanske meningen att jag skulle få kontakt med henne, lära känna henne, hmm ja vem vet vem vet! glad är jag i varje fall att jag begick det misstaget då!

nya underbara vänner

Fastnade på facebook och snackade med lite nya vänner, var riktigt kul
älskar att träffa nya människor!

Det är konstigt hur saker och ting ter sig ibland, man gör en sak som leder till en annan och hips som det är så har man nya trevliga vänner som man spenderar hela nätterna med ;)