onsdag, april 13, 2011

Katten är sjuk

Kanon...eller

http://feber.se/pryl/art/206893/ledlampor_erstter_solen_vid_od/

läste precis detta om att man ersätter Solens ljus med LED lampor, det som bekymrar mig dock är inte att saker kan växa under låtsas ljus, utan näringen som solen ger med sig genom sitt ljus, var ska plantorna få detta ifrån.
eller ska det tillsättas på kemisk väg så vi får i oss låtsas vitaminer istället för det riktiga, och våra kroppar som fortfarande är anpassade för stenålderskost och naturliga näringsämnen, hur kommer de reagera och kommer vi se ännu mer Västvärdls sjukdomar än vi redan har pga näringsbrist som vi har idag.

Storytel

För en tid sedan så provade jag Storytel och blev väldigt positivt överaskad av både kvalite och utbud som de hade.
Jag som själv lyssnar väldigt mycket på Personlig Utveckling mm var väl i början lite tveksam, för det brukar inte finnas den typen av böcker.
Men hos storytel så för en väldigt billig penning så hade de allt ifrån de flesta riktigt bra Fantasy böcker och deckare till massa böcker inom just Personlig Utveckling, och även biografier.
Själv så lyssnade jag på bl.a. Boken om Ikea som var grymt bra.
så nu såg jag att de kör en prova på i 14 dagar kampanj, så jag rekomenderar alla som har en IPhone eller Android mobil att signa upp på StoryTel och prova deras tjänst gratis.
för den är riktigt bra. och smidig.
det riktigt bra tycker jag är att Applikationen själv kommer ihåg vart man stänger av och fortsätter där man slutade, har för mig att den till och med backade några sekunder eller så för att man snabbt skulle komma in i boken igen.
så som sagt prova och bli som jag positivt förvånad.
Perfekt när man tränar, ute och går, när man ska somna, den har sleep funktion bl.a. eller städning. med för den delen. Inget går upp mot en riktigt bra ljudbok.
länk till storytel finner ni längts upp på sidan, samt i menyn till höger.