lördag, november 06, 2010

Så här kommer ni aldrig se mig igen...

Kvällens tema är som sagt, "Så här kommer ni aldrig få se mig igen!"
Och efter att samrått med Sandra, så bollade vi många förslag, har även fått förslag på annat håll
Det har varit....
* Baddräcktsmodell
* Strippa
* Åsna
* Giraff
* Den nakna kocken..... japp namnet säger allt
och litet annat
vad det blev får ni se imorgon kanske, om jag fastnar på någon bild. för jag kommer inte avslöja det, men jag lovar, this is ones in a lifetime, kommer aldrig få se mig så här igen.

Poppis i ryssland

jag verkar vara poppis i ryssland, får 1-2 gånger i veckan mail från ryska damer som vill bli min "vän" och som letar "serious relationships" mm mm, nedan är bilder på 2 av dom.
mailen kan se ut som följande
--------------

Hello!

I would like to be your friend.

If I have interested you, write to me on my email: kydatydalife@yahoo.com I shall tell to you more after your answer..

I with impatience look forward to your reply!

------------------

Nu har jag Sandra, men om man ska lita på mialen så har jag ju mitt på det torra om något skulle hända där ;)

och ja jag är ironisk, givetvis fattar jag också att detta är SCAMS precis som mailet från han på banken i förra inlägget. Men tankarna går ju ut till att är det så jävla enkelt att scamma folk att sådana här dumheter funkar? eller är det bara desperata försök som görs där ute för att kanske kanske hitta någon dumskalle som går på det?

och inte hjälper det att lägga spamfilter mm på dessa för de är alltid annorlunda skrivna, olika avsändare, olika subject fält och lite olika innehåll. Så det är väl bara att stå ut.


Undrar om detta funkar

Fick precis detta mailet nedan.
och jag undrar, funkar sådant här, finns det verkligen folk som är så korkade att de tror att de ska bara få 15 Miljoner pund helt utan att göra något för det, och sedan lämnar ut sina liv och identiteter helt och håller till någon för att de får ett mail enligt det nedan hahahaha
Så istället för att få 15 miljoner pund så förlorar de hela sina liv.
Nej jag hoppas verkligen ingen är så dum att dom går på något sådant här.
-------------------------

Hej,

Jag Dr.David Green Manager Redovisning Revision Institutionen för NatWest Bank från Harlsden, nordvästra London, här i England (NatWest Bank) Jag skriver dig om en affärsidé som kommer att vara en enorm fördel för oss båda.

I min avdelning, som revisorn Greater London Regional Office upptäckte jag en summa av £ 15 miljoner pund (femton miljoner Great Brittiska pund) på ett konto som tillhör en av våra utländska kunder Late Business Mogul Mr Moises Saba Masri miljardär , en Judisk från Mexiko som var ett offer för en helikopterkrasch i början av året och dödade honom och familjemedlemmar. Saba var 47-år gammal. Även i helikoptern vid tidpunkten för olyckan var hans hustru, deras son Avraham (Albert) och hans svärdotter.

Föraren dödades också. Vid valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, i synnerhet på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu är vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det ännu.

Jag personligen har tappat målet att hitta de anhöriga. Jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer bidragsmottagaren till avlidna så att intäkterna från detta konto värderats till 15 miljoner pund pund kan utbetalas till ditt konto.

Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% för mig och 40% till dig. Jag har fått alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi gör. Allt jag behöver är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som den rättmätiga förmånstagaren.

Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, sekretess och pålitlighet för att vi ser denna transaktion igenom. Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig mot eventuella brott mot lagen.

Vänligen ge mig följande information så att jag ska förvara dem på NatWest Bank databas som de närmast anhöriga till Late Mr Moises Saba Masri:

1. Ditt namn:

2. Din Direkt Mobilnummer:

3. Din Kontaktadress:

4. Företagets namn:

5. Telefonnummer:

6. Yrke / befattning:

7. Nationalitet:

Efter att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att ni kommer att finna detta förslag intressant.

Var på din bekräftelse av detta meddelande och ange ditt intresse förse dig med mer information. Endeavor att meddela mig ert beslut snarare än att hålla mig väntar. Tacka er i förväg av din positivt svar.

Vänliga hälsningar,

Dr.David Green.

Manager Accounting revisionsavdelningen,

NatWest Bank London.