onsdag, maj 13, 2009

Våta drömmar.....

Idag var jag som sagt medbjuden till BMW och Förenade bill på ett Add Pro event / inbjudan.

Först kom vi dit och så berättades det lite om AddPros Bilförmåner mm och så snackade BMW killen om dagens och kommande BMW, kommande bilar var riktigt intressanta, och så stod vi precis framför en underbart snygg röd Z4 Plåttaks cabbe den nya carossen.

Sen var det dags för provkörningen.

Först blev det en 118d d som i diesel, min första tanke var att jaja vi börjar snällt, men den var ruskigt kul att köra bra drag tror den hade 143Hästar under huven och riktigt skönt drag i alla 6 växlarna.

Efter den blev det en Familje variant på MiniCooperns den var tråkigt och gjorde inte alls Mini rättvisa.

Efter den kom en av de skönaste och roligaste bilar jag kört, en 135 Cabbe, vi drog ner taket direkt, rullade sakta ut även om det var svårt, men väl ute på landsvägen och sen motorvägen så provade vi gasen på den och var uppe i 220 innan jag ens han reagera, Michelle och Sandra bara satt och skrattade..... helt underbar körning, och OTROLIGT stor vill ha över den.

efter den så var Sandra ganska nöjd men jag och Michelle stannade kvar, vi väntade och väntade och väntade, för att inte Missa chansen till min drömbil.....






En Z4 3,5 liters motor, tryckte direkt i Sport+ på den som kopplar bort all antispinn mm
ut med den på motorvägen och sen började det roliga, det var som sagt tur att jag hade Michelle i bilen för annars hade det kunnat gå hur snabbt som helst.

Jag visste innan att jag ville ha en Z4:a och nu är jag helt säker, det blir min nästa bil om jag så måste sälja båda mina lungor och min lever.

Den var så underbar, att susa fram i den med taket nere känna hur den reagerar på gasen, på styrningen, sitta så nära marken som man gör Ooooh det är en våt dröm och så nära sex man kan komma utan att ja ni vet.


Så här glad är michelle när hon får åka Z4

Och här är jag......

BMW in my heart


Ska på något jippo, tillställning på BMW idag, ska bli kul att få kolla på lite nya bilar, provsitta dom och så, sen att de bjuder på lite mat också grillat tror jag är ju inte fel det heller.

morgonstund har guld i mun

Brukar dom ju säga, men jag vet inte det, känner mig ganska trött och sliten.
Sliten efter träningen då, stukat finger, stukad stortå, och sträckt hals, men annars är det bra.
Var kul att vara nere i Skivarp och träna med Markus bq och c/o synd bara att dom inte var fler just då.
Tränade ju Kata med Markus, vi kommer försöka köra det ihopa så att vi är samspelta och intränade när vi väl åker upp för att gradera, blir nog i början på nästa år lutar det åt.
Idag så ska jag efter jobb förhoppningsvis iväg och hämta min lack till bilen, eller rättare sagt till bildelarna, och även köpa en till MDF skiva så jag kan färdigställa själva lådan.
Sen skulle jag än en gång behöva komma in till Returbilen och hämta lite grejor.
Givetvis kom nästa service grej nu, Bromslampan börjar lysa, vilket innebär att jag behöver nya bromsklossar, samt att jag visste redan att jag behövde nya skivor för de var ganska slutkörda.
så blir väl bara till att leta rätt på ett sådant kit och trolla fram pengar till.
nej nu får jag nog börja jobba......