söndag, december 14, 2008

En fullsmockad dag?

Japp, vaknade aldeles för tidigt av en aldeles för vaken dotter!
fick chansen att slumra lite till dock, fram till att klockan ringde, då gick jag och M ner för att förbereda frukosten, men när vi skulle börja så, hör och häpna, Sandra också upp, och sa att hon ville ha bullar från Entre, så hon tog sin cyckel dit och jag och M väntade in henne istället.

Efter frukosten så dök Karolina upp och tjejerna fick leka lite här inne medans jag avslutade lite saker, sen tog vi på oss och stack iväg till en lekpark här i närheten där vi busade och lekte, undra om inte jag var tröttare än tjejerna när vi komm tillbaka.
När vi kom hem så ställde vi oss och gjorde minipizzor på tunnbröd med ketchup, skinka och ost, blev helt ok, tjejerna fick göra allt, jag bara försåg dom med ingredienserna.

när de käkat så hade de en liten stund kvar att leka innan Karolina skulle bli hämtad, och vi skulle iväg till först Julfirande på klubben där jag tränar Judo.

Där stannade vi väl 40-45 minuter sen var vi tvugna att sticka vidare till Michelles ridskola för hon skulle ha Julfirande där också med lite häst show mm

Först var de en bunka av de äldre barnen och de vuxna som showade med hästar.
Sen var det dags för Michelles grupp, dom skulle ha en liten uppvisning på käpphästar, SÅÅÅ duktiga dom var, det var riktigt kul att titta på, och hon var så duktig, där visade hon verkligen att när hon koncentrerar sig så blir det JÄTTE bra.

Väl hemma igen så köpte vi med oss McDonalds mat, jag hade ju en veckas rikskuponger som jag inte behöver till Lunch på jobb eftersom jag kommer ha semester då :-)
och så tittade jag och Michelle på Horton, medans Sandra spelade WoW, ganska tråkig film och jag slumrade nog då och då medans jag satt/låg i soffan.

Nu på kvällen har det blivit lite EQ2 och sen ett par episoder av House MD,
så nu ska jag dra mig mot sängen, ska bara hjälpa Sandra hänga lite tvätt.

Nedan är en massa bilder från idag!







sover dåligt

En sak jag måste vänja mig vid är att sova ensam...
jag sover jätte dåligt när Sandra inte är hemma, ofta somnar jag inte förän hon kommit hem på nätterna, då hon varit ute och festat! är nog en vanesak.
Sen gör det inte saken bättre av att Michelle sov jätte dåligt på natten, hon vaknade skrek i sömnen flera gånger och det enda som tröstade henne var att jag satte mig där och pratade lugnt med henne och letade upp hennes Snuttenalle!
så jag är ett wreck idag, nästan tröttare än igår.
Och då ska Michelle ha en kompis som kommer hit vid 11, och sen vid 14 ska vi vara på julavslutning på Judon, för att sedan åka ut till Ridskolan för en Lucia avslutning där... aktiv Söndag med andra ord!