tisdag, januari 06, 2009

Boys will be boys

Ett litet roligt fenomen igår som visar att Pojkar kommer alltid vara pojkar medans flickor blir vuxna ;) (ta nu detta med ett litet leende, det finns säkert ni som är undantag från regeln )
Men vi var på väg hem från McDonalds igår, det var Jag, min chef christer, Hannes, och Christers son på 7år samt Thea alltså 4 killar och 1 tjej.

Ålders mässigt är det Christer, Jag, Thea, Hannes och Olle (chefens son)

När vi kom ut ur bilen så var det rena iskanan på hela parkeringen ända fram till entren på jobb, vi killar tog fart och gled och "tramsade" eller hade kul, medans Thea gick så försiktigt det bara gick, trots att hon nog hade bäst skor av oss alla hehe
det är det här jag vill komma fram till, vi grabbar lekte, brydde oss inte om att vi kanske kunde trilla och slå oss, medans Thea var utra försiktig och bara skakade på huvudet åt oss.
Så altså Boys will always be boys, vi blir aldrig riktigt vuxna, medans ni tjejer kommer växa upp och bli vuxna efter hand!

Mål resultat dag 1 mån 5/1

Igår så gick det hyffsat bra med mina mål!

1. Lev Nyttigare
Gick väl sådär, blev ju McDonalds till Lunchen, men det var lite omständigheterna som gjorde det, och jag har ju gett mig tillåtelse till 2st snabbmats mål i månaden, så detta får vara nummer 1.
på kvällen så hade jag sådan abstinens på något att tugga på, mycket för att jag slängt i mig så mycket skit under semestern och även de senaste månaderna. Sandra satt och åt lite choklad gjorde det inte lättare!
Men jag gick och gjorde mig 2 knäckemackor, 1 riskaka och 1 kopp te, det hjälpte jätte mycket, så ska se till att ha sådant hemma alltid nu!

2. Get back in shape
Innan jag gick och la mig så gjorde jag 25st armhävningar och 25st Situps, inga benböj och inga rygglyft igår, men jag ska bli bättre, ville inte vara helt svettig när jag går och lägger mig, så får planera det bättre idag!

3. Full kontroll på min ekonomi
Har fått ett excell ark av Marie som jag ska titta närmare på, och sen slå ihopa det jag gillar med det som jag redan har, sen ska jag innan helgen gå igenom hur det ser ut från 1/1 tills dagens datum då jag gör det, så har jag en grund att jobba på sen.

4. Australien
Biljettpengarna finns undanstoppade, så nu är det fickpengar som ska börja sättas undan!

Vilken natt

Har nog inte sovit många timmar denna natten!
Michelle kom in till oss som vanligt vid 1 tiden på natten, och somnade vidare, sen strax efter att vi släckt och precis börjat slumra till, eller jag i varje fall, Sandra sov nog redan tror jag.
så börjar Michelle gråta, hon hade så ont i sin kind, vi vet fortfarande itne varför eller vad det var.
vi provade att ge henne lite panodil för att lindra smärtan och få henne att somna om. Det gick väl sådär, för hon både hade ont och så var hon så trött att hon inte kunde slappna av utan hon bara vred och vände sig hela tiden!
vi provade allt, jag var upp en sväng med henne och drack ett glas mjölk, vi försökte trösta henne, sitta upp med henne, allt.
Det som funkade bäst var när sandra sa åt henne att lugna ner sig och lyssna på hennes andning då slumrade hon till och sov lite, men var gång jag hade lyckats slumra så vaknade michelle, vet inte hur många timmar vi höll på innan hon somnade på riktigt.
Men vi fick sova ända till 10:30 idag innan det vanliga "pappa får jag titta på barnprogram" kom inte så bra kanske för jag hade precis börjat vänja mig vid att vakna tidigt igen!