tisdag, mars 31, 2009

språk

Tror det tog mig mindre än halva resan över, innan jag började ändra hela mitt sätt att tänka.
Jag började tänka på Engelska, eller ska jag säga amerikanska, jag svarade direkt på Amerikanska utan att tänka utan det är som om jag kopplar om direkt till Amerikanskan, redan innan jag kommit över.
Nu får jag tänka för att gå tillbaka till svenskan, när jag ska skriva något nu, så är första instinkten att göra det på Amerikanska!
Tror detta beror på att jag är ensam här nu, och det är inga andra svenskar så jag behöver bara kommunicera på amerikanska, och inte på svenska alls under min vistelse här!
Det är bara bloggen och när jag ringer Min Michelle som jag går tillbaka till svenskan!

Windows 7

Fick precis ett mail från Svenska representanten för att ta in personer för att BETA testa windows 7 på svenska, och jag är bland de 70 som tagits ut för att skickas vidare till Microsoft.

så kanske får chansen att vara med och BETA testa nya Windows 7!

Första dagen på kontoret

Jaha då hade jag avslutat första dagen på kontoret.
Gick ju bra, tror till och med att vi hann med lite mer än planerat!

käkade lunch på kontoret också en Wrap som ni kunde se i förra inlägget, var riktigt skönt att kunna sitta ute och äta! blåste kanske lite men när solen stod på så var det så skönt.

Efter jobb stack jag iväg för att äta lite middag, visste inte riktigt var, men slutade med att jag stannade vid ett Hooters, ja jag vet precis vad alla tänker, känner själv till rycktet som fanns innan jag själv åt där första gången, och det stämmer att tjejerna anställs för sitt utseende men även för sin sociala kompetens faktiskt.
Detta är enda restaurangen jag känner till där de sätter sig ner pratar med sina kunder och ger dem lite tid, och det gör att dessa tjejerna faktiskt tjänar mer dricks än många andra ställen!
Sen att all mat jag ätit där än så länge faktiskt är riktigt riktigt god, provade deras kyckling vingar idag som de är kända för, de var sjukt goda, och det menar jag, jag är annars inte en kyckling person men mmm var dom goda.
Köpte även en present till Daniel min bror därifrån, han samlar på shot glas, och jag har lovat honom ett från USA, så jepp ett Hooters glas blev det till honom.

Efter maten stack jag till Target, hade en gedigen handlarlista från Sandra att kolla efter, och det blev en hel del därifrån, Target är som ICA Maxi fast större!!!
blev även en sväng inom Barnes and Noble, som är en enorm bokaffär, men inget köp där idag, vi får väl se, blir kanske senare i veckan!

Nu sitter jag i baren på hotellet, har en öl och ska jobba lite granna!

Dagens lilla skörd av bilder också!

Target, en butik man kan göra av med hur mkt pengar som helst, blir nog fler runder dit ;)

Kolla in påskkorgarna, vill köpa en sådan till Michelle, men vet inte hur jag skulle få hem den hel!

Presenten till Brorsan, inslagna!

Nya solbrillor, ett måste när solen lyser så starkt och varmt som här!

Lite shopping på Target resulterade i allt detta!