torsdag, mars 31, 2011

Kulhuset igår

Var studiedag på skolan igår, så efter besöket hos Mäklaren som är en historia i sig själv ;) tar kanske den nedan efter detta.

men i varje fall efter besöket hos Mäklaren så hämtade jag och Michelle upp Emilia, och så drog vi till Kulhuset, med mig tog jag min laptop, och mina telefoner.
Michelle och Emilia stack iväg direkt och hittade även fler vänner som kom från samma skola, så de var roade och hade kul hela dagen, vi var där i lite mer än 5 timmar och kan säga att jag hade 2 trötta barn med mig själv efteråt.
För att fördriva tiden medans jag satt där då det inte var många jag kände så dels så passade jag på att jobba lite via datorn, hade ju min Xperia Arc som jag enkelt kopplade upp som en hotspot, och sedan kopplade upp laptopen mot den precis som vilken router som helst, och hade då full internet tillgång med riktigt bra och snabb uppkoppling.
när batteriet i Laptopen började sina så kopplade jag av istället med min Xperia Play, hur kul som helst att kunna sitta och spela på den, slår vilket mobilspel som helst, och trots att jag spelade ganska länge så var där bra batterikapacitet kvar när jag sedan satte mig och åt lite och socialiserade med Mammorna till Michelles klasskamrater som dykt upp under tiden vi vart där.

Mäklarbesöker....
då vi skulle träffa mäklaren kl 8 på morgonen och jag hade inte fått någon adress till vart, så tog jag för givet att det var där vi träffat dom alla andra gånger dvs i Limhamn.
sagt och gjort upp strax efter 6 väcka Michelle, få i oss frukosten och göra oss i ordning, sen kopplade vi av ett par minuter med barnprogram innan vi begav oss in till Malmö.
Vi var framme vid Mäklarens kontor 2 minuter i 8, Ringer Sandra och kollar vart hon är, hon säger då att hon står utanför, då börjar jag ana uglor i mossen, så jag frågar utanför vart då?
svaret var utanför mäklaren så klart, i trelleborg.....så det var ju bara att rusa tillbaka till bilen, köra i ILFART till trelleborg och det är inte det lättaste att göra när det är morgonrusningstrafik ute, så vart där i varje fall vid halv 9, och jag AVSKYR att komma försent, det är en fobi jag har.
men men, tror vi fått rätt på allting, och jag trodde såklart att YES nu kan vi deklarera så jag får det ur världen och kanske med en enorm skopa tur har pengarna till Midsommar så att jag kan betala av lite lån, men även kunna åka på någon liten semester med Michelle, Sandra och Max.
Men det verkar skita sig denna vägen.
då precis när vi går säger han, Men ni ska nog vänta och gå igenom det med Sandra vår egentliga mäklare också, så nu känns det lite som besöker igår och all körning, och stress var "all for nothing".
är gruvligt trött på allt som har med det huset att göra, och när man tror det är slut så kommer något nytt, köparen börjar gnälla om nya saker nu, saker som enligt tilläggskontraktet är hans problem nu. så nu är det ny runda med bråk och skit.
men det är en helt annat storry.

Letar bra erbjudanden

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag börjat lägga in lite reklam på min sida.
fördelen är att de som klickar på denna reklamen får ta del av bättre erbjudanden än om ni går direkt in till respektive "butik"
t.ex. så har ju spelbutiken frifrakt vid online köp när man klickar in via länken här i sida.
CDOn som är en av de nya jag har på sidan firar 12 år och har sjukt bra priser på DVD filmer, spel, musik, och hemelektronik.
BytHjul har köp nu betala till Midsommar, det är grymt bra om man får tillbaka på skatten att kunna få på sommardäcken och kanske nya snygga fälgar nu, men ändå kunna använda skattepengarna för att betala kalaset, det erbjudandet hittar man via deras länk.
Alla erbjudanden som jag hittar och länkar till finner ni i menyn till höger, om ni blädrar ner på sidan så ligger de där.

Ett av de bästa presenterna

Ni har väl inte missat att spelbutiken nu kör en kampanj på Nintendo 3DS med fri frakt om man köper online hos dom.
såg även att detta gäller deras andra grejor med om man klickar in hos dom via länken här i sidan
Själv är jag lite sugen att till sommaren nu när Michelle är så duktig och hjälper mig, är tyst och jättesnäll när hon följer med på HP och KP och även AP, att som belöning när jag tar nästa Position, låta henne välja ett eller 2 spel härifrån till sitt vanliga DS.

Säger så här, Nintendo DS som hon fick av mig när hon fyllde år har varit klockrent, hon älskar att spela det och är så enkelt att ta med när vi ska någon stans.

så kolla in på spelbutiken.se och kolla läget.(ni kommer snabbt dit via länken här i sidan, och då får ni även ta del av deras erbjudande)