lördag, februari 21, 2009

ok gårdagen i kort

stack till jobb vid kvart i 7
sen så gick jag tidigare vid halv 2 ungefär
snabbt iväg till Trelleborg för att hämta michelle vid halv 3 tiden, och direkt ner till min mamma för att lämna henne, hon skulle ju sova hos sin farmor och få träffa kusinen Sarah.
Sen direkt hem till trelleborg igen, en snabb vända inom huset, fixa till mig lite, lämna lite saker och kolla så jag hade busspengar.
sen iväg till Entre, köpa en tidning för jag avskyr att åka buss och bara sitta och stirra!
bussen kom jag med utan problem, in till Cetralen i Malmö, byta till buss 4 för att åka vidare till Limhamn, där jag mötte upp Anette och Anders.
Nu längtade man verkligen efter en öl kan jag ju säga, resten av kvällen känner ni till :-)

Ölprovningen

När jag skulle åka hem så var det mörkt och det snöade en massa!
Mmm öl, öl är himla gott, och det var en riktigt trevlig tillställning, vi fick prova 4 sorters English Ale, som är lite speciell, och så berättade dom lite historia bakom det och hur man tappade upp den mm. mycket intressant.
Sam Adams fick vi som Måltidsdryck, de hade en mycket god bufe som de bjöd på och Sam Adams är en av mina favoriter sen jag var i USA


Mycket trevlig kväll

Min dag var så stressig att jag först nu 00:03 har hunnit sätta mig framför en dator och skriva något, men nu ska jag gå och lägga mig, så jag uppdaterar er imorgon när jag vaknat om vad som hänt!
men det har i varje fall varit en MYCKET bra dag!