tisdag, maj 18, 2010

My Hood



Tänkte ni skulle få 2 bilder på hur mysigt det är där jag bor, mer kommer senare på fler delar av området.

En förkärlek för blåbär

Blåbär är gott och det är nyttigt, kan det bli bättre.
så idag när jag bestämde mig för att nu ska jag bli nyttigare, bli av med de "lovehandles" som jag skaffat mig det sista året och helt enkelt bli snyggare så var jag inom Konsum på vägen hem och köpte blåbärsfil, samt bärmyssli med blåbär och hallon i.
Sen så varje morgon dricker jag Min Kyäni Sunset som är rena nyttighetsbomben, och riktigt riktigt god, jag bjuder gärna på en sådan om du bara frågar mig.
Var även idag ute och gick en snabb runda på 1 timme, detta ska jag göra varje dag, och slutligen så avslutade jag rundan före duschen med BRAK, inget överdrivet, utan mer för att komma igång över huvudtager.
Och nu ikväll när suget sätter på så blir det 2 knäckemackor Wasa Sport, med smör och ost, samt en kopp vitt te med honung i.

trött på gnällspikar

Jag är nog inte ensam om att tycka detta, även om alla inte säger det.
och det gör ju mig till viss del till en gnällspik själv.
Men jag är så sjukt trött på alla som inte gör något åt sin situation, de gnäller om att de inte har tillräckligt med pengar, de gnäller över hur missnöjda de är med sina jobb, de gnäller över vädret, de gnäller över att de är ensamma.
Om man nu tycker man har för lite pengar, så får man väl försöka skaffa mer, det går att göra, man kan alltid skaffa mer pengar, man kan starta något eget vid sidan, syssla med homeparties, sälja skit på blocket, starta igång med en MLM organisation, det finns massor med sätt.Missnöjd med ditt jobb, säg upp dig och sök ett nytt! jobben finns där, har du inte kompetensen så gå en distanskurs på 6-12 månader och sök sen nytt. eller igen starta något eget vid sidan om och kör det stenhård i 2-4 år för att bygga upp en likvärdig inkomst säg sen upp dig och sköt din egen verksamhet istället, finns massor med bra system som inte kostar skjortan att starta igång utan bara är att plugga in i fungerande system.
Missnöjd med vädret, boka en resa och ha något att se fram emot!
Missnöjd med att vara ensam, ge upp din negativa attityd, bli possitiv och så ska du se att helt plötsligt kommer du träffa massa nya vänner!
Vad jag vill få fram är att gnäll itne bara gör något åt det istället, jag är trött på alla som gnäller men inte gör något åt sin situation, för möjligheterna finns där, och ingen mår bättre av gnällspikar!
så nu ska jag sluta gnälla över alla gnällspikar och istället så undviker och skiter jag i dom, så förstör de inte mitt liv i varje fall!