torsdag, september 23, 2010

Vilka appar använder du!

Givetvis vill jag har fler appar, massor med appar, så vilka appar använder du?
skriv dom som kommentarer till mig och varför de är bra.
givetvis hänvisar jag till mitt tidigare inlägg
http://singelpappa.blogspot.com/2010/09/apparna-som-underlattar-mitt-liv.html

apparna som underlättar mitt liv

Har nu kört Android under snart ett halvårs tid och kan säga att det är alla kategorier det BÄSTA Operativsystem till en mobiltelefon jag stött på... och ja jag har ägt en IPhone 3GS och den var jag inte nöjd med alls, så den gav jag bort.

men nu till de appar som jag för tillfället är riktigt nöjd med och kör mycket.

BirthdayInfo: synkar dina Facebook vänner med din kallender och ger dig en förvarning när någon fyller år, har även en Widget som du snabbt kan se vilkas födelsedagar som närmar sig. Fantastik för någon som jag som har svårt att komma ihåg allas födelsedagar.

Foursquare: checka in var du är och visa dina vänner vart du befinner dig, nästa fluga på internet just nu. ganska kul.

Moxier World: bästa Widgeten och appen för att kolla och hålla koll på vädret tycker jag.

Blogger-Droid: Jag som bloggar mycket på blogger tycker det är smidigt att ha ett så enkelt gränssnitt för att både skriva riktiga bloggar eller att få möjligheten att direkt från kameraapplikationen att skicka direkt till min blogg.

True Caller: Se vem som ringer innan man svarar, kollar upp alla inkommande nummer och presenterar vem som ringer, man kan även få det till SMS, och man kan SPAM märka vissa nummer så att de inte kommer fram.

Air Control: fortfarande bästa och mest beroende framkallande spelet tycker jag.

twitter: Säger sig själv vad denna gör, men jag tycker den gör det väldigt bra, och samma sak här, jag kan direkt från kameraaplikationen skicka bilder direkt till Twitter.

SpeedView: Hastighetsmätare som tar upp hela skärmen, och går via GPS, känns väldigt exakt och fungerar väldigt bra.

CardioTrainer: Träningsprogram för alla som går, springer, cyklar, åker inlines, och liknande, håller koll på din hastighet, förbränning, på en karta kan du se vilken sträcka du gått, får veta hur långt du gått mm mm, fungerar mycket bra, och spelar även vald spellista från din musikspelare, samt man kan ställa in hur ofta man vill få information från appen medans man tränar. mycket mycket bra app som jag skarpt rekomenderar.

WiFi Analyser: Grymt bra app att analysera sitt trådlösa nätverk, visar vilka kanaler som har mest trafik, och massa annan bra information som gör att man kan få ut mesta möjliga hastighet i sitt eget nätverk.

Det var allt för denna gången, återkommer när jag kört fler appar som jag faller för.