onsdag, april 21, 2010

Will Smiths Wisdom



En otrolig talare, artist och skådespelare.
Vad han har att säga är så sant, så bra.

Nyfunnen motivation


Var precis på ett avskedsmöte för en av de assistenter som jag jobbat väldigt mycket med.
Har varit en av de bästa här att jobba med så det är en stor förlust för företaget att hon slutar.
Men hon har gett mig ny motivation att följa mina drömmar, att ta tag i det som jag verkligen vill. Anledningen till att hon slutar är att hon fick ett erbjudande med något som hon funderat på länge, och det erbjudandet kom i rätt tid för henne.
och hon sa en sak som fick mig att tänka efter en gång till! för nu sattsar hon på något som är osäkert, hon startar något eget, hon blev nämligen erbjuden att starta igång en Esprit butik i Landskrona!
och hon sa som så att visst det kan gå åt skogen, men om jag INTE tar chansen nu kommer jag ångra mig, och om jag nu skulle misslyckas, så har jag i varje fall tagit chansen och gjort mitt absolut bästa för att lyckas.
och det var detta som fick mig att tänka, jag har fått chansen, jag har tagit den, men gör jag verkligen allt jag kan för att lyckas?
Det tror jag inte för då hade jag också lyckats!
så med min nyfunna motivation och styrka, ska jag leta upp mina drömmar, mina mål!
sen så är det Event på lördag, där ska jag vara den bästa lyssnaren, den bästa eleven, för att när jag kommer hem därifrån är det en nystart på min chans. JAG SKA LYCKAS MED KYÄNI!
och så vill jag avsluta med att säga, är ni i närheten så besök Esprit i Landskrona och hjälp Maria lyckas med sin dröm!

off...

Jag börjar bli mer och mer off på mitt jobb, känner att jag inte orkar mer riktigt, det är inte kul längre.
Det blir mer och mer skyfflande av information och pappersarbete, fylla i rapporter mm. Jag vill ha något nytt, något roligt, kanske dags att börja leta något nytt, börja se vad som finns?
drömmen finns kvar att driva något eget, men just nu vet jag inte rikigt vad.
Samtidigt så vill jag och ska jobba "heltid" med kyäni inom en inte alltför lång bort framtid, kanske ska "hänga" kvar lite till och lägga all min kraft på att lyckas med kyäni, för det går ju faktiskt framåt, jag tjänar ju faktiskt pengar.