måndag, december 20, 2010

Problem

Den som jagar upp sig för problem som är små, är väl inte större än så.

Fick detta på SMS av en av mina mentorer nu i helgen, och tycker det passa så väl in på det mesta.
Man kan alltid välja att antingen haka upp sig på de problem som livet serverar en, eller så kan man ta ett steg över problemet och istället titta på lösningen.

I mina ögon tror jag att man växer mer som person om man fokuserar på den lösning som alla dessa problem som man ställs inför, istället för att hela tiden jaga upp sig på problemen och älta dom som om man var den enda på denna planet som har det jobbigt.

och som citatet säger, man blir aldrig större än sitt minsta problem, och man växer aldrig om man inte går förbi det och löser det istället.

om det inte varit för...

Som det flesta som känner mig eller följt min blogg vet så är det lite tuffare tider för mig just nu, och kommer vara en liten tid framåt, vad gäller min privat ekonomi.
Så om det inte varit för att jag för 1 år sedan valt att ta den möjlighet och chans som då visades för mig i form av Kyäni så hade jag detta året inte kunnat köpa Julklappar till Michelle Sandra mfl av de i min närhet.
Men tack vare att jag kämpat på och jobbat med Kyäni så kom det en buffert in som gav mig denna chans.
så om inget annat är detta en väldigt stor anledning att köra vidare med Kyäni och göra det ännu hårdare, för detta är min väg ut, min väg att få det mycket bättre, och det sätt för mig att uppnå många av mina mål.

What lifes about!

I really don't think life is about the I-could-have-beens. Life is only about the I-tried-to-do. I don't mind the failure but I can't imagine that I'd forgive myself if I didn't try.” - Nikki Giovanni