fredag, november 20, 2009

If money.... Part 2

jag var idag och såg 2012, och där fick jag en tanke.
En rysk man sa att han betalat 1 miljard Euro för var och en av sina barn och sig själv för att rädda dom från katastrofen och ge dom en plats på de arkar som byggdes för att rädda delar av mänskligheten.
Givetvis ska man rädda så många som går, men att i en sådan situation rädda alla människor på jorden går inte, så valet är rädda vissa, eller rädda INGEN.
och för att bygga arkarna så behövdes kapital annars hade inga arkar alls blivit byggda!
för att få kapital så såldes biljetter till de rikaste i världen.

1. hade jag haft pengarna och fått möjligheten att köpa biljett till de jag älskar så hade jag inte tvekat en enda sekund! det hade ingen gjort, Man gör allt som står i sin makt att rädda de man älskar och hjälpa dem!

2. Regeringsmännen världen över hade ett beslut att ta, att rädda de som kan föra mänskligheten vidare, dvs de smartaste, de bästa alteterna, och de som helt enkelt på ett eller annat sätt har bäst gener - Survivel of the strongest! Men även att rädda en del av vårt kulturarv och vår historia.
För att finansiera att rädda mänskligheten så behövs kapital, detta skaffades genom att bygga plats till världens rikaste också för att dessa skulle KÖPA sina platse, och skapa kapital som kan rädda de som behövs för att vi ska överleva!
Dom tog det enda beslut som fanns för att rädda mänsligheten från total utplåning.
det är nog det tyngsta beslut någon någonsin skulle behöva ta, att bestämma vem som lever och vem som dör.

if money where no issue

Vi är tillbaka där! om pengar inte var ett "problem" om man hade precis så mycket man behövde och lite till. Då hade allt varit så mycket enklare.
Jag vet vad jag vill, jag vet varför jag gör det jag gör, jag vet vilka mina mål är!
Pengar kan köpa lycka! ja jag är tillbaka på den diskutionen igen.
men jag är säker på det, därför att pengar kan ta bort mycket problem och bekymmer, de kan göra att man faktiskt kan koncentrera sig på det som gör en lycklig och inte bara på att överleva.
Och desto mer pengar man har desto lättare har man att hjälpa andra med!
även om jag har det tufft nu så lägger jag alltid en slant i bössorna som går till Ronald McDonalds barnsjukhus och rädda barnen. och hade jag haft mer så hade jag lagt mer! eller skänkt på andra sätt.
Jag hade kunnat åka upp till min Sandra när jag ville och inte bara när plånboken tillåter det.
jag hade kunnat visa Michelle världen, eller om något skulle hända henne ge henne den bästa hjälp som existerar, för att jag älskar henne och för att jag kan.
Detta får låta hur kapitalistiskt som helst, men detta är min tro, detta är vad jag känner, tycker och tänker.
Jag kanske ibland drar saker till sin spets, det är för att jag vill väcka en reaktion, en tanke!

2012

Ska på bio ikväll och se 2012, ser jag fram emot!

Google = Skynet

Google släpper Navigator, Operativsystem, Mobiloperativsystem, söktjänster, denna bloggen är en google produkt, Google Wave, Google Talk, You name it they got it.
Är google = Skynet?

Vilket AP!

Wow vilken affärspresentation igår, som gamla tider, vi fick hämta stolar från konferansrummen intil och fylla på, och ändå fick inte alla plats utan alla vi ledare fick stå i rummet utanför för att gästerna och våra distributörer skulle få plats!
vi Fullständigt fyllde det konferansrum som vi hade.
Både PJ och Bogenroth som höll i affärspresentationen var grymma, och som grädde på moset så hade vi Europa Ansvarig från Kyäni huvudkvarteret som gäst, och som berättade om Visionen med företaget och mer djupgående om produkterna!

Det blir som man tänker!

För en tid sedan (någon/några månader sedan) så skrev jag en blogg om att jag nog skulle passa bäst som särbo, för där får man det bästa av 2 världar, Då trodde jag inte det skulle bli så över huvudtaget, och nu är jag där!
För mitt nya förhållande har helt automatiskt blivit ett särbo förhållande.
På sätt och vis är det som jag skrev, man har sin fritid, man har sin egentid, och samtidigt så träffas man och har tid tillsammans, Men önskar att det inte hade varit så långt emellan, utan att man hade kunnat när man kände för det bara ta bilen och köra dig :) men 45Mil är ganska långt att "bara" köra dit, och med barn med i bilden så krävs det mer planering.
Det sköna med så som det blivit för mig och Sandra är att då även hon har en son så finns förståelsen för det här med att man tar det lugnt innan man blandar in barnen.
Man vill vara säker på att det verkligen stämmer innan man presenterar det viktigaste man har!
Trots att jag och Sandra bara träffats 2 gånger så känns det som vi varit tillsammans så mycket längre, allt känns så väldigt naturligt och bara funkar liksom!