lördag, maj 30, 2009

Planen...

Japp äntligen lördag, jag har längtat efter helgen så mycket denna veckan, jag behöver en helg nu, Har varit en av de mest crazy mycket att göra veckorna på jobb på mycket länge.
Just nu känns det som jag har hur mkt som helst att göra på jobb, och hade utan problem kunnat jobba över ett par timmar varje dag utan att bli riktigt klar.
Tur jag har Michelle som måste hämtas så jag kommer ifrån i tid.

Idag ska jag först pilla lite med bilen så att den får sin dagliga dos av kärlek, och jag bir klar någon gång, börjar bli riktigt stressad nu, men jag SKA hinna.
haft lite motgångar i veckan, vissa saker har tagit längre tid än beräknat mm men det löser jag, "I work best under preasure"
Sen ska jag iväg till Valen och göra av med lite presentkort, helst hade jag köpt en ny kostym med, de jag har är så slitna och gamla och passar inte som de ska längre.
Sen hem och göra mig i ordning för att åka till ett Bröllop, det är Lasse och Anneli som gifter sig, (mammas kusin tror jag det blir)
kommer bli en trevlig och sen kväll, men jag kommer köra och inte dricka något, då jag ska upp tidigt imorgon, men blir nog trevligt ändå, ser fram emot kvällen och natten faktiskt!