måndag, mars 30, 2009

riktigt skönt här på dagen

Är lite blåsigt, men det kan man leva med när det är kortärmat väder ute så att säga, och vi satt ute på lunchen och käkade, jag tillsammans med några av de jag lärde känna när jag var här för 2 år sedan på mitt 3 månaders kontrakt.
jag har saknat "mack" ståndet här, är som ett mini subway där man beställer sin egen macka / wrap och dom gör den till en på plats mums så gott!

Wrappen som jag åt idag, mmmums så god den var!
En sådan här vill jag ha hemma, den fixar snabbt 1 kopp varmt vatten aldeles lagom för en kopp te, och det går snabbt, Finns på mitt hotelrum!

resan hit

Resan hit gick bra, det underlättar otroligt mkt att kunna sitta i lugn och ro i en Lounge medans man väntar, och att sedan på planet när man ska resa så länge ha gott om plats, möjlighet att sova mm, det är sådan otrolig skillnad.
Men det är fortfarande drygt med 12 timmars resa dörr till dörr, man är väldigt sliten när man kommer fram.

Det gjorde inte saken bättre att efter att väntat i 2 timmar på flygplatsen i newark på nästa plan, att när man sen sitter i planet, och det kör ut på startbanan är det säkert 20 plan före och fruktansvärd dimma, så resan med det planet skulle tagit 1h10min men tog istället nästan 3 timmar
sen fick jag väskan ganska snabbt, och tog bussentill Hertz för att hämta min hyrbil!
en ganska stor Impala, men ny så den var helt ok att köra.

stack till hotellet och checkade in och sen direkt iväg till Chilis för att få lite middag i magen och en välförtjänt öl!
Sprang in i en av mina första vänner här i RTP sen jag bodde här, Joni som tidigare jobbat där, hon var där med lite vänner när jag kom dit, Var skitkul att träffa igen, bestämde att jag ska med dom ut och parta på Torsdag nere i Downtown Raleigh.
var ganska trött så jag orkadeinte sitta där så länge, utan stack tillbaka till hotellet och kopplade upp mig lite, kollade av mailen, lade upp lite bilder här på bloggen, och slocknade som en sten redan kl 9!

äntligen på hotellet

Japp efter en lång dag så är jag äntligen på hotellet.
ska skriva lite mer imorgon vad som hände och hur resan hit gick
just nu är jag för trött för det! klockan är i mitt huvud 2 p ånatten, men bara 10 över 8 här så för att palla behöver jag vara vaken en liten stund till, kl 10 har jag sagt att jag inte får somna innan för att snabbt ställa om mig!

lite bilder kan ni få så länge i varje fall!

och som vanligt ligger inte bilderna i rätt ordning utan sista bilden kommer först och jag orkar inte redigera det!

Chilis, jag återvänder alltid till denna restaurangen, här känner jag mig hemma!

Mitt Hotellrum, undra vem som ska sova i säng nr2 :-)

Hotellet Hilton Raleigh Durham Airport

Min Hyrbil, en Impala E85 bil, stor och klumpig men skön att köra!

Min Frukost i Buisnessloungen på köpenhamns flygplats