fredag, augusti 07, 2009

Arbetsrummet nästa

Så nu är Michelles rum och Mitt sovrum omöblerat och städat så igår var det arbetsrummets tur...

Min arbetshörna börjar ta form

Då var arbetshörnan klar

Fick även flyttat runt resten i rummet har dock inga bilder på det, det missade jag att ta.
men jag blev nöjd, blev så mkt mer plats där nu, så ett skrivbord till Michelle måste in och så ska jag fixa så hon har en dator att leka med. blir till att skruva och fixa med min gamla stationära, den ska ju även stå som diskserver sen.





Den renaste formen av kärlek

I bilen på väg till jobb kom jag att tänka på de gånger jag varit som absolut lyckligast, och det är framför allt 3 tillfällen som är ren kärlek och lycka, minnen som jag ofta går tillbaka till, och som ingen kan ta ifrån mig.

1. När Sköterskorna la en liten liten människa i min famn endast invirad i en handduk/filt. att se in i dom små ögonen, den lilla människan som idag vuxit upp till en stor 5 åring. men den kärlek som välde över mig där, att jag skulle ta hand om den lilla lilla flickan, det gjorde mig rädd, men också ett av de absolut lyckligaste ögonblicken i mitt liv.

2. På kvällarna när jag kom hem Michelle var fortfarande bara nyfödd, och efter maten när vi låg på soffan och kollade på TV, jag låg på rygg i vår hörnsoffa och michelle låg och sov på mitt bröst. Så underbar och så liten, men att veta att hon var så trygg där hon låg och sov på mig.

3. Jag hade jobbat i USA i 3 månader och det var 2 veckor kvar innan jag skulle resa hem, Sandra och Michelle skulle komma och bo med mig dessa 2 sista veckorna.
Jag kommer ihåg det som det var igår trots att det är över 2 år sen nu.
Jag står där på flygplatsen och väntar, så ser jag alla människor komma av planet och så ser jag henne, ser hur hon skiner upp och släpper allt och bra rusar i min famn, och sen vägrar hon släppa, men att se den kärleken när hon får syn på mig, det är obeskrivbart!

Får nästan tårar i ögonen när jag skriver detta, men det är tårar av lycka.
Renare än så här kan inte kärlek och lycka vara tror jag, detta är så oförstört så osjälviskt, Detta är REN kärlek.