onsdag, september 01, 2010

Detta året har gått i bättringens tecken

2010 är det året det mesta blir bättre.
första halvan gick snabbt neråt, men det fick mig också att inse att jag måste göra något åt det, och endast jag kan göra det.
Ingen annan är ansvarig för mitt liv!
Så sakta men säkert har jag tagit många små steg för att förbättre min situation, både finnansiellt, kroppsligt och personligt.
Jag startade igång med Kyäni, men skyllde på många utomstående faktorer att jag inte riktigt tog tag i det, och därför tjänade jag bara småpengar egentligen, men nu har det börjat öppna sig för mig.
sen för ett par veckor sedan bestämde jag mig för att börja gå ut och gå, 1 timme varje dag de veckor Michelle inte är hos mig, och sedan armhävningar och situps. och de veckor Michelle är hos mig så är det hemma träning som gäller istället.
Jag har sedan ett år tillbaka nu ätit Kyänis produkter och mår mycket bättre, är piggare och har blivit av med många av mina allergier, jag kan till och med följa med Michelle till ridskolan, det är jätte stort för mig.
och slutligen så ska jag nu i Augusti sluta med allt onödigt socker, sötsaker får endast intagas på lördagar framöver, Socker i mitt te slutas det med från och med idag! bjuds det på kakor eller liknande på jobb så är det blankt nejtack!
detta är nästa steg i en bättre Tommy.

Höstsnuva, och förkylda barn


Nu kommer Hösten och barnen går tillbaka till skolan, dagis, och fritids. Då kommer de också i kontakt med andra barn och förkylningarna kommer som ett brev på posten!
Samma gäller för alla som nu slappnat av i sommar, haft semester, kroppen har gått in i viloläge och börjat återhämta sig.
Så kommer man tillbaka till jobbet, stressen kickar in igen och man träffar kollegorna, Helt plötsligt så chockar man kroppen med en bassa "bassilusker" som far runt i luften.
Nu om något behöver man det där extra skyddet, påfyllning av vitaminer och antioxidanter.
Hur gör du för att skydda dig?
själv så är det självklara valet för mig Kyänis Sunrise, Sunset och BodyFX som gäller. jag planerar att hålla nollan! dvs inte en enda sjukdag i år, eller nästa år med för den delen!

The reason diets and other how-to's don't work!

The reason diets and other how-to's don't work for most people is the same reason most how-to books and courses don't work for most people. It isn't that the actions are wrong. It's that people don't keep doing them.

Det är möjligt

Jag kan se det hända nu, och det killar i magen, så bra det kommer bli!