onsdag, mars 17, 2010

Dilema

Jag har ett litet Dilema med Michelle
Dels så vill jag att hon ska lära sig ta egna beslut våga göra saker, och bli självständig.
Men samtidigt så är hon just nu inne i en period där hon pillar på ALLT, och tar sönder saker som inte är hennes att ta sönder
hon gör saker som får ganska stora konsekvenser, och frågar inte innan hon pillar på andras saker.
så mitt lilla dilema är, jag vill inte skälla för mycket och säga nej hela tiden, men samtidigt är det dags för henne att hon lär sig ditt och mitt så att säga, dvs vad får hon göra vad hon vill med, och vad ska hon fråga först.
känns som jag kört fast, för hon verkar inte förstå, vi pratar om detta nästan dagligen, men det verkar inte gå in, verkar inte fastna.
jag har gjort allt ifrån att lugnt prata och förklara, till bli arg. Men jag har väldigt svårt att få henne att förstå konsekvenserna av när hon tar sönder saker.

Wake Up and Live!

Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!

Då var jag nästan klar i michelles rum

Ja nu är väggarna färdigmålade i Michelles rum, nu är det bara lite vid dörren och karmar samt lister kvar att måla, och dessa avvaktar jag med tills vi är inflyttade, då det går att göra efteråt med utan problem.
Så idag ska jag hämta stora slipmaskinen hos Patrik, och sen ska jag måla hallen.

Michelle målar sin garderobsdörr
Här är det inte mycket kvar att måla, man kan börja se färgerna nu!