onsdag, maj 06, 2009

Äntligen garagetid igen.

Stack direkt till Garaget hos björn och eli efter jobb idag, en sväng hemom bara för att fixa lite småsaker och byta kläder.
Fick gjort otroligt mkt och är väldigt nöjd med det jag hann med där ute.
Fick gjort lite vanlig service, bytte 2st ABS sensorer i frambromsarna, och sen fick jag påbörjat toning med solfilm på bakrutorna, hann med båda sidorutorna bak idag.

det tog lite tid, var hemma ganska sent men vill man att något ska bli bra så får man lägga den tid det behöver för att lyckas.

nedan lite bilder på vad jag gjorde.
för er som är intresserade kan man följa hela mitt bygge på garaget.org
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=95883&p=1
är sidan 1 men planen, lite bilder innan, och sen kan man följa hela mitt bygge som jag hunnit med än så länge.




Blogglusten är tillbaka

Japp, som ni kanske märkt så har jag börjat blogga lite oftare igen och mer frekvent under dagen. känner att jag än en gång har lusten att skriva av mig, och behöver skriva av mig lite granna.

det är skönt, och kul, kul att se att ni också följer det och kommer tillbaka och läser, då kanske jag skriver något vettigt, eller så vill ni bara skratta åt mig hehe ;)

skämt åsido tycker det är kul att skriva oavsett faktiskt och det hjälper mig när jag har mycket i huvudet.

en snabbis

Japp, nu e det höst igen, var nog den kortaste och snabbaste sommar vi haft hitentills...
eller visst ja det är ju detta som kallas för svenska sommar!

Att säga nej

Att säga nej är något som jag har stort problem med.
Förr skyllde jag alltid på att varför säga nej när det inte finns någon anledning till det, jag är uppvuxen med att man hjälper dom man brys sig om, men för min del har det nog gått för långt, under dessa år.
För jag har stora problem att säga nej, jag får dåligt samvete, och känner mig elak om jag inte hjälper till, när det är något som jag kan göra, detta har gjort att jag många gånger lägger det jag själv skulle gjort och hjälper min vän, min släkting istället!
Det gör ju att jag blir ofta omtyckt, jag har kanske lättare att själv få hjälp i varje fall hoppas jag det.
Tjänster och gentjänster det tror jag på i varje fall.
men risken är kanske att de som jag tror är mina vänner utnyttjar detta utan att jag märker det eller tänker på det? kanske även utan att de egentligen ser det som att de utnyttjar det, men det blir nog en "fråga Tommy han ställer alltid upp" över det hela.
Men jag över, jag övar på att tänka på mig själv mer, för jag behöver nog det just nu, jag måste nog våga bli mer självisk, men det är svårt, man kan inte bara lära en gammal hund sitta på en dag!