torsdag, juli 08, 2010

a Dream

“A dream is your creative vision for your life in the future. You must break out of your current comfort zone and become comfortable with the unfamiliar and the unknown.” - Dr. Denis Waitley

Då kom frågan återigen upp här hemma


Michelle fick idag veta att Sandra har skaffat en ny kattunge, och återigen så när vi är själv hemma så frågar hon mig om inte vi också kan ha en liten kattunge eller hundvalp.
Så vi satte oss ner och jag förklarar varför vi inte kommer skaffa något djur så länge vi bor i lägenhet.
Dels så har jag inte tiden att ta hand om ett djur, man blir väldigt låst om man ska kunna ta hand om det och ge det den tid det kräver, Hund kanske mer än katt där.
och sen tycker jag inte det är rätt mot djuret att ha det instängt i en lägenhet hela dagarna, om man ska ha ett djur så ska det ha möjligheten att komma ut få frisk luft, solljus och friheten att gå in och ut som det själv vill. inte sitta instängd i en lägenhet hela dagarna.
Så, så länge vi bor i lägenhet så kommer vi inte skaffa några djur här hemma, Michelle förstod detta och tog det väldigt bra, jag tror hon förstår hur jag menar och varför också, så hon inte bara tycker att jag är elak.
Men den dag som vi flyttar ut till ett hus så ska hon få ha katt, och om jag är hemma mer i framtiden när det kommer in mer Kyäni pengar, och jag kanske inte behöver ha ett vanligt jobb längre, så kommer vi skaffa hund.

Pollen be gone

Jag blir så förundrad, har flertalet vänner som nu sen i våras lider av pollen allergi och har gjort i massa år, jag har själv haft de problemen sen jag var 25-26 då det började komma.
Men när jag i år berättar att jag inte lider av det längre, har inte kännt av det överhuvudtaget så gratturlerar dom mig och nyser vidare.
trots att jag har försökt berätta vad jag tror det beror på att jag inte längre lider av det, men av någon konstig anledning tycker dom det är för dyrt att lägga 15Kr om dagen på ett hälsokost preparat trots att jag berättar gång på gång, vad det gjort för mig?
Jag vill bara hjälpa dom!
Men men en dag kanske de också förstår att jag försöker inte luras, jag är ärligt hjälpsam.

Jag har i alla tider varit emot Läkemedel, äter nästan aldrig huvudvärkstabletter och liknande, jag ska vara nästan döende för att jag ska avväga att äta lite piller, däremot så tror jag på kraften i hälsokost, och då naturlig sådan, inte kemiskt framställd som säljs billigt på ICA och liknande, utan den som görs på riktiga bär, frukter mm.
Den typen av växter som indier, indianer, samer, mm har ätit sen stenåldern, och troligen är en av anledningarna till att dom inte har de brist sjukdomar som vi i västvärlden har.

http://singelpappa.blogspot.com/search/label/pollen - länk till min förra blogg om pollenplågan.

och som sagt, när ni funderat och kanske vill prova min väg, så är det bara att säga till, jag hjälper er mer än gärna.