torsdag, augusti 19, 2010

Utmaningen

Fick en utmaning idag från en i mitt nätverk!
Målsättning för mig är 20KP nästa vecka!
Game Is On

The Game is on

1 veckas utmaning!
Jag är på!

Sitetalk, the talk of the town

Blev rekomenderad att titta lite på Sitetalk som bygger på nästa generations sätt att handla
Först blir man gratismedlem på www.sitetalk.com/tborglin
Efter det får man tillgång till en massa olika siter
bland annat den som jag fann mest intressant nämligen www.sitetalkmall.com som är en enorm galleria, fast lite mer som en amerikansk Mall där man kan hitta allt, Finns massor med stora märken av produkter, och det är som en massa affärer, dvs inte en stor webshop som säljer allt utan som en stor galleria, där många olika tillverkare har sina egna shoppar, men man betalar på ett och samma ställe.
Så jag registrerade mig och har börjat titta runt på det lite granna, tycker det verkar väldigt spännande, mycket på grund av att jag handlar det mesta på nätet ändå.
Sitetalk är ganska nytt fortfarande men har fått väldigt stor genomslagskraft.
Men som sagt www.sitetalk.com/tborglin skapa ett konto och se för er själva!

Jag återkommer sen med mer info när jag provat runt, ni som själv skapar erat konto, och leker runder där får gärna kommentera till mig här vad ni har för erfarenheter av det.

Kunde inte sagt det bättre själv

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7639987.ab

Jag kan bara hålla med Bert, och det märkt så tydligt.
Jag har jobbat med allt ifrån bärplockning för några kronor litern, till att dela ut Kvällsposten ute på landet där det kunde vara kilometer mellan husen, fick själv tjäna ihopa pengar till både tv, moped mm även om jag fick lite hjälp av mina föräldrar, men bara om jag visade att jag själv kämpade för att få råd till de saker jag ville.
idag får våra barn och ungdomar allt serverat, och det värsta är att vi föräldrar låter dom få det.
Jag är glad att jag försöker visa Michelle principen att man kan inte få något för ingenting, är hon duktig och hjälper till så får hon utdelning, men om hon bara latar sig så blir det ingenting.
och jag kommer motivera och föreslå att hon faktisk när hon blir något år äldre ska ha sommarjobb eller liknande för att kunna verkligen köpa de saker hon vill ha. och att hon ska förstå principen av att "There is no free meal" men att om man är beredd att kämpa för det så kan man också få allt man vill, men man måste börja från botten.