torsdag, april 30, 2009

apoteket

I tisdags så var jag iväg på apoteket, jag skulle hämta ut läkemedel till min Farmor,
väl där så krånglar apotekaren till det rejält börja prata som rullar och än det ena än det andra.
Jag försöker förklara att jag ska ha 1 av varje på den listan jag fått med mig, dvs där är vissa recept som jag inte behöver få ut, utan jag ska ha allt på listan jag hade med mig från någon läkare som är på hemmet, som redan pratat med ett apotekt angående recepten.
Men hon jag får "hjälp" av strular till det och gör det krångligare än det egentligen var, men jag går därifrån i varje fall med allt (tror jag) tillbaka till Hemmet och lämnar det.
Igår blev jag uppringd av samma läkare som säger att det saknas en massa läkemedel, jag förklarar vad som hände och han förstår inte vad de strulade om på apoteket.
Det hela slutar med att jag får ta ännu en runda in till Malmö, inget fel i att träffa farmor, det är bara trevligt att kunna hjälpa till, men nu var det pga att någon inte gjorde vad jag bad om trots att jag var kunden, som ställde till det.
så dels har min farmor varit utan vissa preparat som hon antagligen behöver i 1 dygn och hade jag inte kunna igår pga olika anledningar så hade det tagit ytterliggare dagar innan hon fått sina läkemedel pga detta.
Men igår fick jag de sista preparaten och pratat lite med min farmor, som ABSOLUT inte trivs på hemmet, hon vill bara hem.