söndag, maj 17, 2009

Söndag = En helt fantastisk dag

Solen sken när jag vaknade, efter en riktigt god natts sömn.
Fixade frukosten och sen bytte jag om, var ute med bilen HELA dagen, fick gjort massor och blev faktiskt till och med klar med så mycket som jag trodde jag skulle hinna i helgen.
Är riktigt nöjd med det jag gjorde också, mm efter regn kommer solsken.

Sen var det ju givetvis Malmöträffen på kvällen, alltid lika kul, har lärt känna nya människor nu varje söndag, idag träffade jag 2 st grymt roliga som kom strax efter att jag var där, dvs ganska tidigt :-)
umgicks och snackade med dom hela kvällen, grymt trevliga, ser fram emot att träffa dom igen.

Synd bara att det blev mulet och kallt under kvällen, så man stod och huttrade lite, vi skojade till det lite nere i hamnen sen där de flesta andra rejsar om man inte bara kollar på.
Medde och jag körde upp våra bilar till startlinjen, Pointman startade oss, och sen gled vi saaaaaakta iväg, som folk glodde, där hade de räknat med ett rejs och så bara skojade vi, roligast hade nog vi ändå, som vi garvade åt allas blickar haha.

annars flöt kvällen på trevligt värre, och nu e jag hemma igen, och ska gå och lägga mig nöjd efter denna veckan och dagen.

Lördagen = Otursdagen

Ja här kommer lördagen.

Stiger upp hyffsat tidigt för att jag ska hinna allt jag vill hinna till helgen.
Frukost och sen direkt iväg till Returbilen, för att plocka lite mer reservgrejor/tillbehör till bilen, och bland det viktigaste där så är det ABS givare för bakhjulen som jag skulle ha tag på.
Anledningen att jag inte köper nya är att jag är dumsnål kanske, men för att läsa av bilen för att ta reda på vilken som är kass, så kostar det mig 5-600Kr sen så kostar 1 givare nästan 900Kr, plockar jag givare på Returbilen och tar med hem och byter så är arbetet gratis, och Givarna betalar jag 50Kr stycket för så även om jag måste byta alla 4 2 gånger för att få rätt på det så kostar det mindre än att bara läsa av vilken som behöver bytas.
Men de enda jag hittar som verkar ok sitter så J.... hårt att jag får inte loss dem över huduvtaget, de rubbar sig inte ens.
Går runt och ser om jag hittar något av det andra jag kan behöva, men icke, och det är bara samma bilar som var där senast jag var där.

Efter det drar jag till Stoff och Stil, för att handla Svart respektive Vit Alcantara tyg, den svarta är helt slut och kommer inte in på länge, nehe men tar den vita och planerar om lite granna.

Sen blir det Biltema, köpte en massa bra och ha grejor, samt dubbelhäftande tejp till sandra, sen bort för att ta Spraylimmet, helt slut jaha och imorgon var det då söndag så då skulle de ju inte få in det till.

Sen hem till trelleborg, måttar ut och fixar med baslådan, försöker få tag på Spraylim i trelleborg, men det finns inte alls, så det var helt kört, blev inte att klä baslådan, eller något annat vettigt heller.
och ovanpå allt så regnar det så jag kan inte göra något annat med bilen iheller....
Ren och skär otursdag.

Så mycket

Jag har fått så mycket gjort idag på bilen, jag är så nöjd med vad jag hunnit även om det är miljoner saker kvar, så är detta en stor sak färdigt.
Kolla min sida på garaget http://www.garaget.org/eX3Me där klickar ni in er på mitt project så kan ni se vad jag gjort idag. med bilder och allt.
så nu tar jag igen mig lite, sen blir det en dush, lite mat och sen in till Bilträffen!

its a good day

Idag blir en mkt bra dag
solen skiner, jag får chansen att jobba med bilen hela dagen idag.
och sen är det bilträffen ikväll, och en mkt trevlig söndag kväll med andra ord ;)

Nu ska jag ut i solen igen, hörs senare.... och jag lovar jag ska skriva om det jag lovat att skriva, är egentligen inte så speciellt men men ett löfte är ett löfte.