fredag, januari 29, 2010

Jag berättar gärna mer

http://www.blueelite.net/page32/page32.asp

Vill ni prova produkten så säg till, jag har prover hemma som jag gärna delar med mig av.

Grym bagare

En av mina distributörer i Kyäni, är nyutexaminerad bagare också, och jag har dealat med med honom så varje Torsdag på APt får jag ett nytt nybakat bröd av honom mot 25Kr.
och vilka bröd. dom är sjukligt goda... ett mycket bra deal, jag slippe de tråkiga bröden från affären och får nybakade, och han får en liten slant varje vecka.

Ensam

Det är inte kul att vara hemma själv i snöstormen en fredag kväll!
önskar jag hade min Sandra här, att vi kunde mysa upp i soffan tillsammans och tända eld i brasan, se en film och dela på ett glas vin!
Det är fredagsmys för mig!
Men som det ser ut just nu får jag kolla en film själv, blogga lite, och sen får vi se vad som händer!

freedom

Frihet...
ett väldigt stort ord, vad är frihet för dig?
Vad är frihet för mig?
Frihet för mig är att få bestämma över mig själv, inte ha någon annan eller något annat som styr mitt liv och vad jag ska göra!
Frihet är att själv få välja, ha den möjligheten.
Kunna bestämma vad jag ska göra idag, imorgon och i min framtid.
Frihet för mig är att inte vara styrd av en klocka, inte behöva ställa ett alarm på morgonen utan att faktiskt stiga upp när jag vaknat, inte vakna för att jag måste stiga upp!
Frihet för mig är att kunna när Michelle säger till mig att idag vill jag göra detta pappa! faktiskt kunna göra det. inte först behöva titta i min plånbok för att se om jag har råd att göra det hon vill, eller behöva kolla klockan för att sen behöva säga vi har inte tid nu, pappa måste till jobb, eller pappa måste göra detta...
Frihet för mig är att inte behöva låta plånboken bestämma över mitt liv, utan veta att jag kan göra det jag vill göra när jag vill göra det.
Att kunna resa dit jag vill resa!
Frihet är att veta att jag har mat hemma, att jag kan ta hand om min Michelle.

Frihet för mig är att själv få bestämma över mitt liv!