lördag, februari 28, 2009

En bra dag i väntans tider

Hej hopp
då var lördagen nästan över
nu går man bara och väntar och överväger om man ska sova lite eller inte?
Jag har hunnit vara på Judo träning, ett av de hårdaste passen på mycket länge, jag kommer nog ha grym träningsvärk imorgon, tror det är för att Nicklas min tränare vet att jag ska på skidsemester och är lite avundsjuk som han körde extra hårt med mig!

Efter det drog jag in till Malmö, för att hjälpa min farmor lite granna, jag är ju den närmaste hon har just nu så och det känns bra att ställa upp och hjälpa henne!
tycker jag i varje fall!

Sen fick jag chansen att träffa min bror, det var ett bra tag sedan jag såg honom, var lite nervös i början hur det skulle gå, men det gick bra, vi snackade om allt möjligt, kändes bra att träffa honom.

Sen bar det av till trelleborg igen!
skulle hem till Macke och Camilla, Mackes dotter Felicia fyllde år i veckan så vi skulle gratta henne, var dit bjudna idag på mat och kaka.
Mycket trevligt, fick även träffat Paula som jag inte sett på ett tag, hon är kanon trevlig tycker jag, har alltid tyckt bra om Paula som sagt.

Sen bar det av hem, för att ta mina nycklar, och sticka och handla det sista för resan, lite läsk och försöka få tag på ett minneskort till PSPn, men tyvär hade Ica Maxi stängt så iväg till City gross, tyvär har de inget utbud av hemelektronik så där var det kört!
Sen iväg till Anderslöv, hämta lite grejor som låg hemma hos min andra bror, bl.a. min mössa och min necessär! som jag behövde
efter det var det hemåt igen för att hinna packa, som man också måste göra
En stor resväska, en mindre väska att ha i bilen, och en påse med presenter till Eli som fyller år imorgon söndag.

Så nu sitter jag som sagt och försöker överväga vad jag ska göra tills klockan halv 3 inatt!

Test


Ställer in en ny mobil att blogga ifrån

Packad och klar


Då var allt packat men ett par timmar kvar innan jag drar

Lördag...äntligen semester

Denna dagen har jag längtat till länge!
ja jag kommer ha massor att göra men det är första semesterdagen, och jag behöver denna semestern
Jag har längtat så mycket efter att få komma iväg och åka bräda, det är en av de bästa avkopplingar som finns tycker jag!