lördag, juli 11, 2009

Just to be a man who stands on his own

How could she look so fine
How could it be she might be mine
How could she be so cool
I've been taken for a fool so many times
It's a story of a man
Who works as hard as he can
Just to be a man who stands on his own
But the book always burns
As the story takes it turn
An leaves a broken man
How could she be so cool
How could she be so fine
I owe a favor to a friend
My friends they always come through for me

En super trevlig kväll

Dagen har gått i ogräsets tecken, vi har dragit och slitit och bränt ogräs hela dagen.
så sen på eftermiddagen så övertalade Björn mig att jag och Michelle skulle komma till Beddinge strand för att åta på restaurang, bada pool och ha det trevligt!
Så vid halv 5 tiden så begav vi oss till dom och mötte upp, Björn & Eli, Jasmin & Emlyn, Björns Kusin och hans tjej, samt Anneli en kompis till Eli som är nere från Stockholm!
Först så spelade vi lite Minigolf, allihopa, Michelle var kanonduktig, och efteråt så var det Pizzerian/restaurangen som gällde där vi åt gott, och vissa drack gott, jag fick nöja mig med cola.
sen gick vi ut till baksidan av restaurangen där de har en pool, och så hade de ett live coverband, kanonmysigt, lite kallt i vattnet men vissa av oss vågade ändå bada.
vi var kvär där och hade det trevligt en stund sen begav vi oss hem till björn och eli, åt godis, lyssnade på musik och bara hade det trevligt.
nu är man äntligen hemma igen, Michelle somnade som en stock, och kommer nog sova länge, själv ska jag nog också bege mig till Sängen strax.

Ogräs 0, Tommy med gasolbrännare 1

Stora ogräs brännar dagen

Vi hyrde en Gasolbrännare för ogräs igår, så idag ska vi ut och rycka ogräs och bränna upp det så att tomten ser inbjudande ut igen....