måndag, mars 01, 2010

Tankar

Lite tankar som uppkom i Lördags, och ren vädring av vad som ibland rör sig i mitt huvud!
Ibland är det inte helt rationellt, men det är också därför jag behöver få det ur mig för att få lite perspektiv på det!

I Lördags var vi hemma hos Eli hon fyllde år, blev en sen inbjudan för mig, men var kul att jag blev bjuden, var så länge sen jag träffade henne och björn och alla de andra, och jag tycker väldigt bra om dom.
Men jag kände mig lite ensam i just Lördags, visst så pratade man lite men än den ena än den andra, och jag var inte riktigt helt 100, var ganska trött.
Men jag kände mig ensam, dels så kändes det som alla andra hade mer gemensamt än jag hade med dom, och även om de vi pratade så blev det snabbt att dom pratade med andra personer igen.
Sen var det väldigt tufft att se att Michelle var så Patrig av sig, visst jag tycker det är kanonbra att hon tycker om patrik, det är viktigt för mig! Men just där och då kändes det som hon valde Patrik framför mig, hon klängde på honom, och skulle ge honom godis, och klättra och sitta bredvid hela tiden mm
och när hon inte var hos Patrik så var det Mamma, hon kom och satt någon gång med mig, men jag vet inte, jag kände mig bortvald precis där.
Samt att det är jag som får vara "the bad guy" alltid, jag som får källa, säga ifrån på skarpen, se efter henne och hålla koll på henne, och nu när Sandra gick och rökte, trots att hon lovat att inte röka när hon har Michelle eller när Michelle är med!
Och när Sandra sen sa till Michelle att hon skulle stanna i rummet så säger hon det som att jag bestämt det... "Pappa har sagt att du inte får" vilket gör att det är mitt fel att hon inte får.
Jag vet nu är jag gnällig men detta är som sagt min blogg där jag vädrar vad jag tänker!!
Jag vet att Michelle älskar mig och jag är hennes Pappa, och jag hoppas hon trivs här och vill vara hos mig med, så jag inte bara gör detta för att jag vill! för det är så tomt när hon inte är hos mig, och jag blir så glad var gång hon är här, var Måndag jag ska hämta henne på dagis så känner jag hur jag lever upp igen!
Hon är mitt hjärta mitt allt!

Hon gick snabbt

Snart är det inte mycket kvar av BMWn
På onsdag kommer ett par som plockar lite småsaker och avgassystemet!
På fredag kommer ett anant gäng som styckar upp resten av BMWn till mig, och köper Motor, låda, bakaxel och chassit, sen får jag tillbaka övriga delar, färdig avmonterat att sälja av hur bra som helst!
Gick mkt snabbare än jag tänkt mig och jag får igen bättre än om jag sålt hela bilen som den var!
Kanske ska göra sig en bizniz i detta ;)