tisdag, juli 20, 2010

StreetRace H-Borg i bilder.

Lite Bilder från i Lördagsnatt, det är väldigt mörkt så bilderna är vad dom är.
Tagna med en SonyEricsson X10 Mini.
(Som vanligt så kommer bilderna i fel ordning)










Jag är inte en sådan som klagar

Men Nu var jag tvungen för detta har strulat för mycket.
När jag flyttade i Mars så gjorde jag en adressändring och betalade för 12 månaders vidaresändning av min post till min nya adress.
Detta har inte fungerat alls under hela tiden, så när jag i maj vid två tillfällen fått åka ner till Huset som vi sålde för att hämta mina linser och min post, så ringde jag och påpekade detta.
De sa då att det skulle vara löst och att nu skulle det fungera, igår fick jag ett nytt samtal från de som köpt huset, tydligen har de en massa post igen som är till mig, då det varit väldigt mycket strul så är det väldigt jobbigt att tillråga på allt behöva hämta min post där hemma hos dom.
så idag ringde jag än en gång adressändrings kundtjänst, och förklarade, Tjejen på andra sidan telefonen, tyckte nog detta var lite pinsamt, för det har verkligen inte fungerat, hon såg också att jag varit i kontakt med dom tidigare.
Hon sa i varje fall att hon dels ska ta upp detta igen, och dels ska hon skicka ut en reklamationsblanket till mig så får vi se om de kan kompensera mig på något vis.

Sjyst besiktningkille

Var inne och skulle efterbesiktiga bilen idag, för när jag var inne förra gången så gick inte Handbroms, Avgasvärden och däcken igenom.
Däcken Byttes dagen efter så dessa var lugnt.
Handbromsen fixade jag i helgen så denna bör inte vara några problem med
och Avgasröret fick jag hjälp av Björn att fixa i förra veckan, vi hittade en läcka och en skarv som inte satt som den skulle, men detta fixade vi.
Dock så var där en läcka till, precis vid slutburken, som vi missade, och den sabbade allting.
Så nu måste detta fixas ASAP, annars kanske jag inte kan åka med på Touren som jag själv annordnar.
Dock var Killen på besiktningen JÄVLIGT TREVLIG, han såg läckan direkt och sa bara att han makulerar min tid och så kan jag fixa problemet och återkomma på en obokad ombesiktning bara.
så slapp betala och allting, grymt sjyst tyckte jag. stor eloge till honom