fredag, november 27, 2009

Gör idag!

Gör idag vad andra inte orkar,
Så kan du imorgon göra det andra inte kan!

att bli rik

Hur många köper inte lotter, spelar på hästar, eller liknande i tron/hoppet att få den där vinsten, den där som löser alla deras problem!
Hur mycket pengar lägger du i månaden på någon sorts vinstchans på något sätt att vinna pengar.
Snabba enkla pengar!
Hur många trisslotter har du köpt när du äntligen vinner den där 1000lappen eller 500Kr, har du verkligen gått med vinst? eller inbillar du dit och blir så glad trots att du kanske egentligen redan lagt 2000kr totalt att köpa in dom.

Om jag då skulle erbjuda dig att idag lägga 4000kr för att få en rättighet att marknadsföra och / eller sälja en produkt att lägga 2-3 år på detta och ha chansen att bygga upp en återkommande inkomst!
Skulle du tycka detta är något som är värt att kanske lägga några extra timmar på i veckan, under en tid eller är du mer intresserad av dina trisslotter, och att titta på TVn där hemma

Detta jag erbjuder och skriver om är inget som passar alla, alla kan göra det men inte alla passar att göra eller klarar av.
Dock så förstår jag inte dom som väljer att ta emot chansen, att faktiskt starta igång med detta men sen inte ta det på alvar, som tror att detta är ytterliggare en "lott" det är det inte, det kräver att man lägger lite tid, och det man får tillbaka är helt i relation till tiden man lägger ner.
Jag känner idag massor som gör det på hobbynivå och har möjligheten att köpa lite finare kläder, eller betala av på sina lån, och åka på kanske 1 till 2 resor mer per år. Till dom som kör detta på Heltid, och tjänar VÄLDIGT bra, men det är som vilket annat jobb/eget företag som helst det blir vad man gör det till!

haha

Läste precis mitt förra inlägg och snacka om att börja på ett ämne men sluta någon annanstans :)

Jobb

Eller som på engelskan
J o b - Just Over Broke
Arbetsgivaren betalar bara en precis så mycket att man ska vilja komma tillbaka och man jobbar bara precis så mycket att man får stanna kvar :)
Lite skämtsamt det där men ligger viss sanning i det!
Tittar man på min lön idag och hur mycket jag egentligen får för de 8x20 timmarna som jag lägger ner på min arbetsplats!
1. jag har 4,4 mil till jobbet dvs 9 mil om dagen befinner jag mig i en bil, detta kostar mig 2-3'000kr i månaden bara att ta mig till och från min arbetsplats och få betalt
2. När jag sen den 25:e får de pengar jag slitit dessa 160timmar så betalar jag nästan 9'000kr i skatt till staten. sen har jag även avdrag till facket för att jag ska kunna få lite om jag förlorar mitt jobb!
3. Efter detta så var gång jag handlar något betalar jag ytterliggare 25% av varan värde till staten! så där skattar jag med mina redan beskattade pengar (japp jag är inget fan av moms)
Så av de pengar jag sliter och jobbar för så får jag inte ens behålla hälften i slutändan utan staten tar i princip 58% av min lön.

Nu kommer många av er säga att det går till sjukvård och skolor dagis mm mm
Och ja det gör det, men det går även till Hulliganerna, ta hand om de som förstört sitt liv genom sprit, cigarretter, snus, knark, brottslingar mm mm då dessa hamnar inom sjukvården dit en del av min skatt går, och till kriminalvården dit ytterliggare en del av min skatt går.
Jag hade mer än gärna haft en möjlighet att själv teckna min sjukvårdsförsäkring så jag vet att de pengar jag betalar till sjukvården går till mig och michelle!
Eller en skolförsäkringspeng så att jag kan välja den skola som jag vill Michelle ska gå på, där hon kan få den bästa utbildning som mina pengar kan ge.
Jag vet att jag kan lägga undan pengar och sätta henne på en privatskola eller liknande, Men då betalar jag ju helt plötsligt dubbelskolgång, för jag har ju redan betalat skatt som gått till en kommunal skola!

Jag är inte emot att betala skatt! absolut inte!
Jag hjälper mer än gärna de som har det sämre ställt, som inte kan ge sina barn den sjukvård och skolgång som de vill! MEN när jag vet att mina surt förvärvade skattepengar även går till X-Boxar och Storbildstv apparater till fångarna på landets fängelser, eller att det går till att knarkare ska få rena sprutor, att det går till Poliser som istället för att jaga och ta in de som våldför sig på barn och kvinnor så betalar det 1000tals poliser som måste stoppa FOTBOLLS hulliganer!
hade jag fått en blanket där jag kunnat kryssa i att mina skattepengar ska gå till de av mig valda sakerna så hade jag varit en lyckligare människa.
Jag tycker inte om fotboll, varför ska jag då betala för detta?
Jag hade kunnat kryssa i att mina skattepengar ska gå till Skolan, Till bättre sjukvård, ett system som hjälper de som faktiskt vill jobba men som inte får chansen!
så hade jag kunnat stryka bort från listan, Fotbollshulligaren, knarkare, Xbox och storbildstv till fängelsena.
Jag hade kunnat kryssa i alternativen bättre mat till skolorna och sämre mat till fängelserna.

Jag vet och jag hoppas jag skapar reaktioner med detta inlägg, många kommer tycka att vi i sverige har ju det så bra, varför förändra det mm mm.
Jag vet också att min blogg kommer inte att förändra något, men detta är mina åsikter och jag står för dom!