onsdag, maj 05, 2010

Bortskämd

Nu har Sandra varit hos mig i snart 1 vecka, och så bortskämd man blir, hon har dammsugit, moppat, tvättat och där har varit färdiglagad mat när jag kommit hem, hur bekvämt och skönt som helst.
och jag har sluppit vara ensam på kvällarna nu när michelle inte är hos mig denna veckan, hur skönt som helst.
kommer sakna henne när hon åkt hem nu idag, och det är en månad tills hon kommer ner nästa gång, då har hon även max med sig, men kan tyvär inte stanna längre än över helgen, för Max måste tillbaka till skolan sen.
Får väl se hur länge vi behöver bo såhär på distans från varandra? ska bli så skönt när allt ordnar upp sig och vi kan titta på att flytta ihopa, även om jag vet att det är fortfarande ganska långt bort. Fram tills dess får jag se till att njuta av varje sekund som vi har tillsammans och hon är här nere.

flatrate

Var lika så bra att ändra mitt abbonemang till Flatrate nu, eftersom att min organisation växer så blir det mer och mer telefonsamtal, så nu har jag 699 ring hur mycket du vill abbonemang istället.
Känns rätt bra för då behöver jag inte fundera på hur mycket jag ringer och undra över när dom kommer klaga på att jag ringer för mycket på min jobbetelefon.

V17 i bilder

Michelle pysslar lite vid sitt skrivbord.
Har äntligen fått upp hennes "taklampa" på väggen
Michelle Stylar lite inför kameran innan hon ska ut och cykla
Hon e så sött när hon sover (ja annars också)
Hon är så glad för att hon har TV på rummet, så hon sitter hellre där än ute i soffan när hon ser på sina barnprogram.
Michelle har själv bäddat
Vi var även en sväng på söndagen hemma hos Camilla och Macke och grilla och snacka en massa skit, mycket trevligt.
På Lördagen var vi nere om hos Mamma och Anders, resten av syskonen kom också dit och fikade, var kanontrevligt, är så stillsamt och lugnt där, man kan släppa allting annat.
Möblerade om lite i mitt vardagsrum, blev MKT bättre, ni får komma förbi och hälsa på och se sjävla.
Min enda möbel i köket, är som ni ser inte ett köksbord utan istället en enorm fåtölj, som jag ska sälja, har inte plats till den där hemma.
Det var lite av veckans bilder som sagt.