onsdag, februari 24, 2010

fjärde gången gilt?!?!

Du har plats 84 i kön... vi behandlar ditt ärende så fort vi kan!

vad är det med Telia

Ringde Telia idag för att försöka komma till kuntjänst där, ska flytta mitt ADSL när jag flyttar!
Försök nr 1
Kommer till deras telefonsvarare som nu blivit ändrade för att bli bättre (men blivit mkt sämmre tycker jag) då kundtjänst inte finns som logiskt alternativ så gör jag försök med Support.
då det är lång kö får jag valet att bli uppringd :)
Blir uppringd efter en halvtimme c:a av deras support, som säger att han inte kan hjälpa mig men kan koppla mig vidare till kundtjänst
sagt och gjort och jag hamnar i en ENORM telefonkö som jag till slut ger upp på då jag har ett jobb att sköta!

Försök nr2
Ringer igen till den här telefonsvararen då de 3 valen är Teckna nytt, Fakturafrågor och Support. så denna gången väljer jag Fakturafrågor då, inte där heller finns alternativet Kundtjänst och även här pga telefonkö får jag det behändiga valet att bli uppringd.
c:a 1 timme senare ringer en tjej upp mig från Fakturaavdelningen, de kan ej iheller hjälpa mig utan kopplar mig vidare till en telefonkö!!!
efter 20 minuter i den kön så kommer jag fram till en handläggare på Kundtjänsten.
Men hon kan inte hjälpa mig med flytten eftersom jag inte har den förra ägarens fasta nummer till lägenheten, dvs de kan inte göra en flytt med adress och lägenhetsnummer.
Jag frågar, hur de hade gjort om det inte han haft ett fast telefonnummer där, hennes svar är då, ägaren innan honom kanske har haft ett, dvs jag måste leta mig ner genom ägarlistan tills jag hittar någon som haft ett telefonnummer i lägenheten.
Jag frågar också hur man kommer till kundtjänst för befintliga kunder, och får svaret att man ska välja teckna nytt... Jag ser verkligen inte logiken i detta!
Nu måste jag alltså jaga rätt på förra ägaren och se om han har ett telefonnummer, har han inte det så vet jag inte hur jag gör.

checklist

Adressändrat
Flytta/säga upp försäkringar på IF
Påbörjat packning
Bokat möte med nya banken

Allt ovan är klart

Men har massor kvar att göra
och min checklista växer hela tiden!

Skriver kontrakt idag

Idag äntligen så skriver jag kontrakt på lägenheten!
lite spänd är man, det är ett stort steg för mig, har sålt huset, skriver kontrakt på en egen lägenhet.
Sen får vi se när inflyttning blir så jag kan medela köparna av huset detta, och måste ta upp det med Sandra vår mäklare så att vi kan skriva om de papperna, och slutföra köpet i och med deras inflyttning.
får nog börja göra lista på allt som ska göras, måste även på allvar börja packa lådorna nu, gjorde 2st igår i varje fall.
Men händer så mycket annat, har en massa Kyäni möten också nu, blev äntligen Jade Director igår.
Så 2 av de sakerna som jag väntar på skulle hända hände igår, och nya mål och planer är redan satta.
Hoppas få lägenheten innan jag måste vara ute ur huset, så att jag kan sätta lite färg på tillvaron ;)
Sen så är målet Pearl Director nu inom en väldigt snar framtid, och då får jag jobba HÅRT för att fixa det, men det är det värt!