tisdag, december 23, 2008

a Verry Merry Christmas everyone

Jag önskar här er alla en riktigt god jul!

Hoppas ni får massor med Julgodis, Julmat och god dricka därtill
att ni passar på att umgås med nära och Kära....

God Jul allihopa







En aktiv dag har gått sin väg :)

Telefonen ringde imorse vid 9 tiden strax innan till och med har jag för mig,
Det var min farmor som undrade om jag kom idag och hjälpte henne.
vid halv 11 så tog jag bilen till Ystad, körde 101:an istället för motorvägen, det är en roligare väg att köra när man ska till ystad, tar kanske lite längre tid, men är mycke roligare att köra, det händer liksom mer där.
Hämta Michelle hos syrran, hon hade sovit där och fått leka lite med Sarah idag också, det var mycket uppskattat av henne, Hon och Sarah har så kul tillsammans och pratar mycket om varandra!
Lämnade henne hemma hos Sandra och stack sen iväg till Malmö för att hjälpa farmor, hon behövde ta ut pengar på banken, hämta ett paket på posten och sen iväg och handla lite Julmat eftersom min far kommer ner i slutet på månaden!
Skulle även vid halv 4 köra henne till läkaren, men däremellan stack jag inom HM och handlade lite rest julklappar som var kvar, samt lite julklappar från min Farmor till Michelle och Sarah!
Hann till och med med att tvätta bilen på Statoil

Hem igen för att slå in alla klappar innan Sandra och Michelle hunnit hem, gick snabbt och smidigt som tur var.
När sandra kom hem så satte vi igång med Project Julgran,
sandra hade ju igår fått tag på en julgransfot, dock så var den foten lite för liten, så den klarade aldrig av att hålla balansen på granen.
Fram med sticksågen och sågade till en platta att skruva fast under foten, tyvär blev även platta nummer 1 för liten, så ny platta fick fixas fram.
Skruva fast den i foten och sen ställa granen, att sen få granen någorlunda rak var ett helt project i sig, då skruvarna och hela den foten antagligen var avsedd för en plastgran som inte väger något, och definitivt inte en stor fin riktigt blågran!
efter många om och men så var granen rak, dags att hälla i vatten.....OOPS missade ju att där var hål efter första plattan som jag skruvade fast, så vattnet läckte ju ut direkt!
fram med lite trälim att täta hålen med, så nu väntar vi på att detta ska torka sen ska vi göra vattentestet nr2
men nu är den klädd i varje fall, Sandra och Michelle har gjort ett fenomenalt jobb med att få granen vacker trots allt.
så nu ska vi bara se till att kunna vattna den och så ska vi lägga alla klapparna under granen!

Nedan kommer Bilder från dagen!








Till en av mina prinsessor



stressfri jul YeahRight

Jaha det där drömmen om en stressfri semester och inga planer har nog redan raserats.
idag igår var det köpenhamn hela dagen hemma ganska sent.
Idag bär det först nu på morgonen in till Ystad för att hämta Michelle, sen bär det direkt av till Malmö för att hjälpa min farmor julhandla och köra henne till läkaren vid 16 och sen hem igen, försöka hinna slå in julklapparna och har en julklapp kvar att köpa som jag ska hinna köpa!

nej nu måste jag sluta skriva och göra det jag ska hinna!