fredag, januari 15, 2010

en mycket bra dag

Idag har varit en mycket bra dag så här långt.
Jag fick inatt ett SMS av patrik med bra jobbat igår... och att jag nästa torsdag kommer eventuellt få hålla i delar av AP't lite spännande, lite skrämmande, men stort!
han hade ett litet påpekande dock, han tyckte jag skulle ha ett annat par skor ;p
så blir till att putsa upp min BjörnBorg skor och ha dom på torsdag helt enkelt!

En ok dag på jobb, men efter jobb så träffade jag upp Kristoffer och visade en av hans kontakter affärskonceptet, killen gillade iden direkt, och skrev på, så imorgon lördag ska jag ut till honom och planera, målsätta och börja kontakta hans kontakter.
det går i en rasande fart nu, och det är kul.
och inte nog med det jag tjänar pengar på det, och likaså gör alla som jag hjälper! precis som det ska vara.

Fler och fler hör jag även berätta om att de gillar produkterna, de mår bättre, och de märker av att de fungerar, så det känns riktigt bra.

Har pratat med Sandra ikväll också, nu är det mindre än 7 dagar tills jag får se henne igen, på fredag nästa vecka kommer hon ner från Norrköping, som jag längtar.
sen stannar hon om jag har tur en hel vecka!

Kollade på FF1 igen för 395:e gången eller något, men nu var det för inspiration, och kolla bilarna, jag är på jakt efter en ny bil, planen är att jag ska ha pengar till den till den sista februari. då blir det en sportcoupe av något japanskt märke troligen. något litet sportigt, sen ska den råstylas, måste ha den klar tills slutat på Maj för i början på Juni är det Skåne Crazy Tour, planerna för det har nu satt igång på högvarv och årets första möte är snart!

Men nu är det dags att gå och lägga sig, har en fullsmockad helg!