tisdag, juli 12, 2011

Man föds inte negativ

Läste en blogg nyss om positivt tänkande och fastnade för detta stycket.
tycker det sammanfattar allt väldigt bra.
-------------
Man föds inte negativ, man blir negativ. Optimistiska människor ser på saker som händer och väljer att fokusera på möjligheter istället för svårigheterna. De vet nämligen att de aldrig blir bättre av att vara negativ. De har helt enkelt bestämt sig för att inte tänka negativa tankar oavsett situation. De som varit framgångsrika inom sitt område är de som inte gett upp utan kämpat vidare mot sina mål. En dröm om att bli framgångsrik är inte bara en dröm, utan en en möjlighet att göra den tanken till verklighet.
--------------------
Hela blogginlägget kan ni sedan läsa här

Detta är även det sett som jag valt att leva mitt liv, oavsett motgång eller "setback" så väljer jag att se det som en temporärt stadie och det är motgångarna och svårigheterna i livet som bygger upp oss, och vi kommer aldrig få mer att bära än vi orkar med.
Så länge man väljer att inte ge upp så kan man inte misslyckas.

Varje morgon har man ett val, man kan välja att leva dagen till max och med en possitiv inställning, eller så väljer man att stiga upp ur sängen och frukta det värsta.
oavsett vilket val man tar och gör så kommer dagen formas efter det valet.
och om jag nu ändå ska leva, varför inte göra leva ett fullt och possitivt liv istället för att bara låta dagarna gå?

Hur lever du ditt liv?

Med stor sorg i mitt hjärta


Det är med stor sorg i mitt hjärta som detta skrivs.
igår togs beslutet att det blir ingen Skåne Crazy Tour 2011.
Anledningen till detta är att i början på året så kontaktade jag de andra 2 som erbjöd sig att hjälpa mig annordna och fixa med Touren för att jag själv upptäkte att jag hade ingen tid och jag ville inte att de som skulle/ville köra touren skulle bli lidandes.
så till dessa 2 skickade jag efter samtal med dom över alla uppgifter de behövde så de skulle kunna föra facklan vidare, och jag skulle med ro kunna släppa det och ändå veta att det blev av.
dom fick alla telefonnummer, exakt vad som hade gjorts mm för att jag skulle kunna släppa och lämna över ansvaret på dem.
Igår fick jag reda på att inget alls hade hänt och det är nu bara 2 veckor kvar, dvs aldeles för kort tid för att kunna återta ansvaret och få något att hända, så beslutet togs igår att ställa in Touren helt.
så med sorg i mitt hjärta så meddelar jag nu övriga deltagare och de som anmält intresse att tyvär...
Jag skyller inte på något, tycker bara att det är tråkigt att om de nu inte ville, kunde göra det de sa att de skulle, så kunde de gott ha sagt detta tidigare än att bara skita i det, så hade jag fått omstrukturera och omplanera eller få in hjälp från andra som faktiskt hade velat hjälpa till.