fredag, februari 05, 2010

Livet!

Ditt liv kommer gå i den riktning som dina starkaste tankar för dig.
Detta har jag framför allt nu sista 1-1,5 åren märkt väldigt tydligt,
Hela förra året så var jag halvnere för att allt kändes ganska kämpigt, allt gick emot mig tyckte jag, och då var det också något som upptog ganska mycket av min tankeverksamhet.
Men så mot slutet av året skedde en sak som gjorde att jag började återigen lyssna på mycket Personlig utveckling, och likaså läsa den typen av böcker, samt umgås med människor som var positiva, och som ville någonstans, och helt utan att egentligen tänka på det så började jag med tänka positivare, sätta positiva planer för mitt liv mm.
och nu denna veckan så satt jag och reflekterade över detta och upptäckte att saker har börjat vända och mer och mer som jag velat har inträffat eller är på väg att inträffa.
Så detta om något tycker jag är klara bevis på att det blir som man tänker, och ens liv kommer alltid gå i riktningen av ens starkaste tankar.
Så tänk inte på hur det har varit eller "whats ifs" utan tänk istället hur du vill ha det, skriv ner det, samt sök dig till människor som är som du vill vara, inte som du är!