fredag, september 17, 2010

I have a dream!

En ny dröm har börjat träda fram för mig de senaste månaderna, något som legat latent länge, jag vet att jag velat det väldigt länge, men det har nu börjat öppna upp sig för mig. en sak jag vill göra med mitt liv, någon som när jag tar och börjar kommer kunna förändra människor, påverka folk, possitivt. Min dröm ligger i linje med att hjälpa och påverka. jag kan vill inte berätta mer just nu, men jag har börjat inse att det är nog detta jag är menad att göra.

Kamp eller Flykt

Hela livet består av en massa vägval.
Varje nytt beslut kommer ta dig till åter ett beslut eller vägval.
Men du har oavsett vad alltid 2 beslut att ta och det är inte säkert att det ena är mer rätt än det andra alltid.
Det val du alltid har oavsett vad det gäller är

alt 1: Kamp, Kärlek och Utmaning
alt 2: Flykt, Rädsla och säkerhet

Vad du väljer är alltid ditt val, ingen kan göra valet till dig utan du måste alltid själv ta beslutet, man kan samråda med andra, lyssna på andra och låtsas att man följer andra, men i slutändan är det alltid du själv som bestämmer om du ska välja utmaningen, möjligheten och Kampen eller om du ska ta den säkra kända vägen där du redan kommer veta utgången!

Alexander Graham Bell

“When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us.” - Alexander Graham Bell