torsdag, augusti 21, 2008

Life has no limitations, except the ones you make.

Då var torsdagen också snart slut

var ju helt själv inatt, princessan sov hos sin farmor. skönt att ha hela sängen för sig själv, men man saknade att inte ha någon att bråka med på morgonen, hur konstigt det än låter :-)

dagen på jobb började som resten av veckan gjort, slött och inte mkt att göra. vi hade lite X1 or som skulle skickas ut, passade på att programera om min egen också!

sen strax efter lunch så skulle vi ha stort globalt möte med vår avdelning i kina och usa också
grymt häftig den möteslokalen vi satt i, vi satt på ena sidan av bordet, och på andra sidan sitter 4 enorma plasma skärmar och 4st kameror, när sen alla deltagarna är med så ser det ut som de sitter i andra änden av rummet, och det känns som alla är på samma ställe.

efter det så fick jag lite bråttom, för jag skulle till optikern för synundersökning av mina linser och ögon...så jag skyndade mig iväg, och ni som känner mig vet om att jag har en bly fot normalt :-)
väl på triangeln i malmö så går jag in till optikern, men det visar sig att det inte är förän i morgon som jag skulle dit hrmf.
Men det gör inte så mkt skulle möta upp min mamma och lite andra släktingar och gå på malmöfestivalen sen!
på väg för att möta mamma så springer jag in i L, det var väldigt oväntat och kändes lite konstigt först, hon skulle på ett möte om något jobb inne i malmö som hon ville ha som extra, vi kallpratade lite, och hon sa att hon skulle ta med min extra hårddisk till dit hon går som lärling!
eftersom jag ska snacka med hennes chef om mitt stereobygge och lite högtalare bl.a.
Detta var ungefär ett 2 minuter möte, och såg ut som båda ville krama den andra men inte vågade, fan vad jag hatar när jag tvekar! hade varit så underbart att få krama henne, även om vi sagt att vi bara ska vara vänner!
eller rättare sagt hon har frågar om jag klarar det och jag har svarat att det vill jag, men inte fått något svar

eftersom detta gick så snabbt så skickade jag senare ett SMS till henne där jag frågade om vi inte kunde ta en fika som vänner och lägga de senaste veckorna bakom oss och börja om som just vänner!
men har ännu inte fått något svar!

på Malmöfestivalen åt jag deras Texasburgare, i princip den enda maträtten där som jag blir hyffsat mätt på, och den är god. vi gick runt en del, men jag är inte så mycket festivalmänniska, jag äter min mat där sen är jag hyffsat nöjd!

på vägen hem så slocknade princessan som en sten i bilen, vaknade inte ens när jag klädde av henne och la henne, så även om det är mot mina principer så fick hon sova vidare utan att borsta tänderna.

Blev lite pillandes med högtalarna i bilen nu på kvällen, var inte nöjd med ljudet, är fortfarande inte det men men
och så spelat lite EQ2, så nu blir det väl någon serie eller film innan jag slocknar!
har massa saker jagska skriva om imorgon, men det blir en bunke nya inlägg, måste samla alla tankar först!

Dagens visdom är: Life has no limitations, except the ones you make.
och dagens låt är:
"You used to captivate me by your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase"
http://www.youtube.com/watch?v=VRdqHzVxPQM

Princessan på malmöfestivalen


Givetvis ska en princessa ha en Krona!

Denna bilden är skickad direkt från min T700 SonyEricsson telefon, skulle vänt den först bara!


Hantverkare....ingen respekt för detta yrket längre

Ett husbygge senare (ja nästan färdigt husbygge i varje fall)

så har jag helt tappat respekten för denna yrkesgrupp
ingen och då menar jag ingen av de hantverkare som jag varit i kontakt med har lyckats med det enkla konststycket att komma på utsatt dag
eller i varje fall höra av sig om man inte kan komma på utsatt dag
jag har all respekt för att man ibland och då menar jag ibland inte kan klara den deadline man har på tidigare jobb ofta pga andra hantverkare (you see where i am going, det är en ond cirkel)

Men att man då inte hör av sig och berättar att man kommer senare eller bestämmer en ny tid
det har jag absolut ingen förståelse för över huvudtaget!
är man försenad eller inte klarar utsatt deadline så säger man det, man ignorerar inte sin kund bara!!! det är aldrig OK

Problemet är att som kund är man jävligt beroende av hantverkaren, framför allt om man inte har kunskapen själv, eller som vi bygger ett nytt hus där det måste vara aukturiserat folk

Nu senast var det Murarna som skulle börjat i måndag, men som i slutet på veckan sa att de inte var riktigt klara med sitt förra jobb, så därför skulle de kanske komma igång senare, men absolut inte senare än Onsdag

Idag är det torsdag, och vid 10 tiden ringde de äntligen och sa att de inte kommer åt sina saker för dessa är inlåsta, TRO FAN att det är inlåst, ingen av oss är hemma och ingen har hört något från dem! så nu fick Min före detta frus Mamma åka ner och lämna en nyckel

Hmm min föredetta fru låter så opersonligt, tror jag ska kalla henne för S hädanefter!

jaja nu har jag fått svära lite på hantverkare också.